Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

”Austras istabā” notiks tikšanās ar dzejnieci Lauru Andersoni

”Austras istabā” notiks tikšanās ar dzejnieci Lauru Andersoni
Foto: Publicitātes
09.01.2019 12:26

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Sestdien, 12. janvārī, pulksten 16 radošajā telpā “Austras istaba” notiks ikmēneša tikšanās ar dzejnieku. Šoreiz viesosies Laura Andersone un Jānis Rūcis, informē Austras biedrības projektu vadītāja Inese Muižniece.

Dzejas pasākumu veidotāja rakstniece Jana Egle stāsta: “Laura Andersone ir liepājniece. Dzeju raksta jau vairākus gadus, tomēr ne vienmēr rod sevī pietiekami daudz pārliecības, lai ar to stātos klausītāju priekšā. Vieglāk dalīties ir rakstiski, Laura saka kādā pasenākā intervijā. Taču viņas rakstītais dzejas vārds tik un tā ir pamanīts un runā pats par sevi. “Austras istabā” ar Lauru Andersoni tiksimies, lai dzirdētu viņas jaunāko dzeju un parunātos par Lauras dzejas ceļu. Noskaņu radīt palīdzēs Austrasbērns Jānis Rūcis, izpildot savas dziesmas ar Lauras Andersones dzeju.”

Laurai Andersonei ir publikācijas vairākos Liepājas kopkrājumos, laikrakstos “Kurzemes Vārds”, “Latvijas Avīze”. Dzejniece ir Ventspils pilsētas literārā konkursa “Mani 725 vārdi Ventspilij” 2015. gada uzvarētāja, par ko saņēma Ventspils Starptautiskās rakstnieku un tulkotāju mājas speciālo balvu. 2016. gadā, izturot konkursu, kļuva par Latvijas Rakstnieku savienības atbalstītās Literārās akadēmijas studenti, apguva dzejas rakstīšanas procesa nianses pie Andra Akmentiņa, un Lauras dzejoļu kopa ir iekļauta 2016. gada Dzejas meistardarbnīcas noslēguma krājumā “Viena auguma septiņas formas”.

Radošā telpa “Austras istaba” atrodas mākslas galerijas “Romas dārzs” pagrabstāvā, Liepājā, Zivju ielā 3. 

Ieeja pasākumā ir par ziedojumiem Austras biedrībai “Austras istabas” izveidei un labiekārtošanai, Austras Pumpures kultūrvēsturiskā mantojuma apzināšanai un viņas ideju turpinājumam.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz