Trešdiena, 24. aprīlis Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Bibliotēkām dāvina žurnālus

Bibliotēkām dāvina žurnālus
17.01.2011 07:00

Atslēgvārdi

Liepājas Centrālā zinātniskā bibliotēka akcijā “Dāvini abonementu bibliotēkai!” saņēmusi žurnāla “Rīgas Laiks” gada abonementu, bet Vaiņodes un Kalētu pagastu bibliotēkas par saziedoto naudu ieguvušas žurnāla “Ir” un laikraksta “Izglītība un Kultūra” abonementus.Decembrī Kultūras ministrija un Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrība aicināja ziedotājus iesaistīties akcijā “Dāvini abonementu bibliotēkai!” un Latvijas bibliotēkām dāvināt laikrakstu un žurnālu abonementus. Ziedojumos tika saņemti vairāk nekā 1200 latu, par kuriem bibliotēkas visā Latvijā saņēmušas 53 preses izdevumu abonementus. Turklāt ziedotāji – iedzīvotāji un uzņēmēji – paši izvēlējās, kurām bibliotēkām kādi preses izdevumi tiks abonēti.

Kultūras ministre Sarmīte Ēlerte pateikusies visiem ziedotājiem un novēlējusi lasītprieku ikvienam bibliotēkas apmeklētājam, atzīstot, ka akcijas veiksmīgā norise iedvesmojusi rīkot jaunas labdarības kampaņas, aicinot cilvēkus un uzņēmējus ziedot vērtīgas grāmatas bibliotēkām. Bet Latvijas Nacionālās bibliotēkas Atbalsta biedrības valdes priekšsēdētāja Undīne Būde uzsver, ka būtisks ir tieši atbalsts lauku bibliotēkām, kas nereti ir vienīgās vietas, kur iespējams bez maksas lasīt jaunākos preses izdevumus. “Īpaši svarīgi tas ir tiem lasītājiem, kuriem naudas laikrakstu abonēšanai neatliek,” saka U. Būde.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz