Otrdiena, 23. aprīlis Jurģis, Juris, Georgs
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Biedrības namā atklās Jāņa Grabovska personālizstādi

Biedrības namā atklās Jāņa Grabovska personālizstādi
Foto: liepajniekiem.lv
31.07.2019 11:57

liepajniekiem.lv

3.augustā Liepājas latviešu biedrības namā tiks atklāta mākslinieka Jāņa Grabovska personālizstāde ”Veltījums”, kas tiek rīkota kā veltījums Latvijas zemei.

Šī personālizstāde Jānim Grabovskim būs atgriešanās Liepājas latviešu biedrības namā, kurā mākslinieks piedāvās aplūkot aptuveni trīsdesmit mākslas darbus dažādos izmēros, kas veidoti faktūras tehnikā, tādējādi piešķirot mākslasdarbiem unikālu izskatu. Kopīga visiem darbiem būs tēma – dabas ainavas, kuras izstādē tiks papildinātas arī ar dažiem cilvēku portretiem.

Izstādē apskatāmo mākslinieks raksturo: ”Jau afišā ir pateikta šīs izstādes doma – veltījums manai zemei – skaistākajai pasaulē. Tāda tā ir gan saulē, gan miglā, gan rītā, gan vakarā. Pļavās un ūdeņos, pilīs un būdiņās. Tāpēc, ka tā ir mūsu. Mums viņa ir visskaistākā. Tik un tā! Lai tā ir mūžīgi! Ar sev pieejamiem līdzekļiem esmu mēģinājis dot to dvēseles noskaņu, kādu izjūtu pats. Dažreiz iluzoru, iztēlē radītu. Asociācijās no lielāku personību ietekmes un mūsdienīgi skumjām pārdomām, kā jau cilvēkam ar pagātnes pasaules uztveri. Kā es māku, tā es maunu. Ņemiet par labu!”

Izstāde Liepājas latviešu biedrības nama Izstāžu galerijā būs skatāma no 29.jūlija līdz 27.augustam. Izstādes atklāšana un tikšanās ar mākslinieku notiks 3.augustā pulksten 14. Ieeja izstādē bez maksas.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz