Pirmdiena, 6. maijs Didzis, Gaidis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Būs skatāma no liepājnieku privātkolekcijām veidota izstāde

Būs skatāma no liepājnieku privātkolekcijām veidota izstāde
02.12.2011 18:12

Atslēgvārdi

No 3. decembra mākslas galerijā “Promenade” būs skatāma nu jau tradicionālā, bet tai pat reizē tik ļoti atšķirīgā un kontrastiem bagātā izstāde “Liepājas privātkolekciju pērles”, “Promenade Hotel” pārdošanas vadītājs Kristaps Ruicēns.

Adventes laiks ir periods, kad galerija “Promenade” dod iespēju ikvienam liepājniekam lepoties ar savām kulturālajām un mākslinieciskajām vērtībām, kas ikdienā rotā istabas sienas.

Līdz ar šās izstādes atklāšanu, galerija “Promenade” kā allaž atskatās uz aizvadīto gadu. Kopumā 2011. gadā pavisam liepājniekiem bija iespēja apskatīt 5 personālizstādes, ieskaitot liepājnieku privātkolekcijas gada ievadā. Vērienīgākās un savdabīgākās bija Benitas Bitānes “Portreti. Ziedi. Jūras.”, kā arī Sandras Sabīnes Jaundalderes “Tikšanās uz Mēness Tilta”. Pavasarī daudzus pārsteidza liepājnieka Viktora Pogorelova mākslas darbi, jo visu savu radošo un māksliniecisko daiļradi V. Pogorelovs bija apguvis bez jebkādas skološanās. Kā pēdējo personālizstādi un perioda ziņā visilgāko veidoja viens no Liepājas mākslas dzīves vecmeistariem Laimonis Podiņš. L. Podiņa ģimenes locekļi izrādīja vēlmi dažus darbus eksponēt arī šai tradicionālajā izstādē. Kopumā izstādē dominēs tradicionālie mākslas darbi, proti, dažādu tehniku gleznas gan no Liepājas mākslinieku repertuāriem, gan arī no citām zemēm vestas. Būs arī kāds savdabīgs darbs ar interesantu tehnikas piegājienu no mākslinieces Andras Pelnas kolekcijas.

Izstādi “Liepājas privātkolekciju pērles” būs iespēja vērot līdz 2012. gada 1. februārim.


“Kungu Prieks” 2011, māksliniece Andra Pelna

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz