Sestdiena, 20. aprīlis Mirta, Ziedīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Būs tikšanās ar filmas “Tas, ko viņi neredz” radošo grupu

Būs tikšanās ar filmas “Tas, ko viņi neredz” radošo grupu
Foto: publicitātes
17.03.2017 16:14

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

1.aprīlī pulksten 19 kinoteātrī “Balle” būs īpašs kino seanss spēlfilmai “Tas, ko viņi neredz”, uz ko ieradīsies viens no galvenajiem filmas aktieriem Andris Keišs, kā arī filmas režisors Staņislavs Tokalovs, producents Guntis Trekteris un citi radošās grupas dalībnieki, informē Iveta Dortāne.

Filma “Tas, ko viņi neredz” nacionālo pirmizrādi piedzīvos jau trešdien, 22. martā, kinoteātrī ”Kino Citadele” Rīgā. Uz pirmizrādi īpaši šim pasākumam par godu ieradīsies aktieri no Krievijas Katerina Špica un Jevgenijs Tkačuks, kā arī citi filmas aktieri un radošā grupa. Kā pastāsta I.Dortāne, ar īpašie seansi ar aktieru un radošās grupas piedalīšanos notiks arī citos kinoteātros Latvijā.

Filmas “Tas, ko viņi neredz” žanrs ir psiholoģiskā drāma ar zinātniskās fantastikas elementiem. Sižeta pamatā ir medmāsas attiecības ar savu pacientu Nikolā, kurš, eksperimentējot ar mākslīgā intelekta radīšanu, ir nonācis dziļā komā. Nikolā gaida ilgs un grūts atveseļošanās periods, ko sarežģī mākslīgais intelekts “Anna”, kuras mērķis ir panākt, lai Nikolā piederētu tikai viņai.

Filmā lomas atveido aktieri no Latvijas un Krievijas: Andris Keišs, Katerīna Špica, Jevgēnijs Tkačuks, Arnis Līcītis, Elīna Maligina (Dzelme), Ieva Puķe, Jurijs Djakonovs un citi. Filmu producē studija “Ego Media”.

Lai spēlfilma “Tas, ko viņi neredz” nonāktu pie skatītājiem, līdzās Nacionālā Kino centra un Kultūrkapitāla fonda līdzekļiem tās finansēšanā ir piedalījušies gan privātie investori, gan individuālie atbalstītāji kolektīvajā ieguldījumu platformās “Projektu banka” un “Planēta”, vēsta I.Dortāne.

Staņislava Tokalava filma “Mazliet ilgāk” 2014. gadā saņēma Lielā Kristapa balvu kā labākā īsfilma; 2016. gadā Staņislavs uzņēma dokumentālo filmu par šahistu M. Tālu “Mihails Tāls. Laiks, kura nav”. 

 

 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz