Pirmdiena, 29. aprīlis Raimonds, Laine, Vilnis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Centrālajā zinātniskajā bibliotēkā notiks pasākums “Lasītāju pēcpusdiena”

Ik gadu aprīlī tiek atzīmēta “Bibliotēku nedēļa”. Šogad tā notiks no 17. līdz 23. aprīlim.

Centrālajā zinātniskajā bibliotēkā notiks pasākums “Lasītāju pēcpusdiena”
Ilustratīvs (Foto: Pexels from Pixabay)
18.04.2023 12:58

liepājniekiem.lv

“Bibliotēku nedēļas” ietvaros Liepājā ir izveidojusies tradīcija – katru gadu šajā laikā bibliotēkā notiek pasākums ar jau esošajiem vai potenciālajiem lasītājiem – “Lasītāju pēcpusdiena”.

Šogad pasākums notiks 20. aprīlī pulksten 16 Liepājas pilsētas Centrālajā zinātniskajā bibliotēkā un tā tēma būs ”Liepāja ceļā uz …”, informē bibliotēkas reģionālā mācību centra vadītāja Gita Švarce.

“Lasītāju pēcpusdienā” piedalīsies Liepājas pilsētas galvenais arhitekts Uģis Kaugurs ar stāstījumu “Liepājas pilsētplānošana: nākotnes plāni un šodienas izaicinājumi” un Liepājas sporta pārvaldes sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītājs Mārtiņš Kirma ar stāstījumu ”Liepāja ceļā uz  sportiski aktīvu un veselu sabiedrību!”, kurā viņš informēs par Liepājas sporta infrastruktūru, Liepājas sporta pārvaldes iesaisti, par atbalstu darītājiem – sporta sacensību rīkotājiem un sporta organizācijām, par  liepājnieku iespējām iesaistīties sportā no mazotnes līdz sirmam vecumam.

Latvijā “Bibliotēku nedēļa” tiek atzīmēta kopš 1997. gada, kad to pirmo reizi organizēja pēc Latvijas Bibliotekāru biedrības ierosinājuma. UNESCO, cildinot grāmatas un to lasīšanu, 1996. gada 25. aprīli pasludināja par Pasaules grāmatu un autortiesību aizsardzības dienu.

“Bibliotēku nedēļas” laikā daudz plašāk notiek sarunas  par bibliotēkām un bibliotekāro darbu – aktualitātēm, problēmām, risinājumiem utt.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz