Svētdiena, 5. maijs Ģederts, Ģirts
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Cirka dienas bērnu laukumā

Cirka dienas bērnu laukumā
20.07.2010 07:02

Svētdienās Jūrmalas parkā pulcējas vecāki ar savām atvasēm, lai vērotu cirka studijas “Beztemata” performances, kas cirka dienu “Vasaras brīvdienas” laikā notiek jau trešo gadu pēc kārtas. Šogad galvenā izrāžu tēma – Alise Brīnumzemē.

Ziņkārīgie bērni iekārtojas tuvāk trupas uzstāšanās laukumam, lai skatītos burvju trikus, žonglieru izveicību un klaunu izdarības. Jaunākie guļ māmiņām klēpī un aizrautīgi plaukšķina ar smaidu uz lūpām. Nejauši garāmgājēji arī ieintriģēti vēro notiekošo. Kā atzīst daži vecāki, izrādes ir visnotaļ savdabīgas, taču oriģinālas un interesantas, tās aizrauj mazos skatītājus. Māmiņas stāsta, ka bērniem vislabāk patīkot dažnedažādie burvju triki un darbnīcas, kurās paši var kaut ko radīt vai piedalīties rotaļās.

Viena no māksliniecēm stāsta, ka paši dalībnieki no performancēm gūst prieku un gandarījumu, jo bērni atraisās, smejas un labi pavada laiku. Iepriekšējās izrādēs ir apgūta jūras vēžu kadriļa, rīkota braukšana ar vienriteņiem un noticis hercogienes sulaiņu žonglēšanas šovs. “Alise Brīnumzemē” ir atsevišķa četrdesmit minūšu gara izrāde, kas cirka dienu laikā ir sadalīta vairākās daļās hronoloģiskā secībā.

 Nobeiguma izrāde bērnu laukumā būs 25. jūlijā pulksten 12. Ir paredzēts Karalienes krokets un cirka atrakcijas kopā ar Alisi, Balto Trusi un citiem tēliem no Kerola radītās pasaules.

“Kurzemes Vārds”

Bērni kopā ar cirka māksliniekiem veic burvju trikus.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz