Ceturtdiena, 18. aprīlis Laura, Jadviga
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

”Credo” – tā ir pārliecība!

”Credo” – tā ir pārliecība!
Foto: Egons Zīverts
15.11.2019 21:46

liepajniekiem.lv

Ar sirsnīgu sadziedāšanos Liepājas muzejā atklāta leģendārās grupas ”Credo” izstāde, kas veltīta muzikālās apvienības 45 gadu pastāvēšanas jubilejai. 

Svinīgās uzrunas laikā grupa izpildīja pāris iemīļotas dziesmas: ”Meitene ar kallu ziediem”, ”Mans vecais draugs”, ”Ūsainā puķe” un pēdejās dziesmas. Skatoties uz muzejā valdošo prieku Valdis Skujiņš smaidot noteica: ”Mums tā vajadzētu tikties biežāk!”

Atklāšanas laikā muzicēja V.Skujiņš, Edgars Silacērps, Jānis Šteinbergs, Raivis Krūms, Verners Bokums un Armands Alksnis.

Bagātīgā izstāde izkārtota vairākās pirmā stāva telpās, kur atrodams viss, kas saistās ar grupas pastāvēšanas laiku – senas koncertu programmiņas, grupas biedru apģērba gabali, piemēram, J.Šteinberga cepure , V.Bokuma krekls un Guntara Breča koncertu žakete, protams, neizpalika arī mūzikas instrumenti un bildes no jaunības dienām, pat sērkociņu kastītes ar Credo vārdu. 

Lielu sajūsmu no apmeklētājiem izpelnījās arī fanu vēstules, kas apvienotas biezā sējumā. Vienā no vēstulēm rakstīts: ””Credo” mums patika un patik visvisvislabāk. Bet dēļ Jums var dabūt sirmus matus. Par jums klīst daudz baumas, mēs tās visādi atspēkojam. Mēs panācām, ka ”Credo” sāka patikt bez maz vai visiem mūsu biedriem. Mēs visi bijām uz Jūsu koncertu rajona kultūras namā. Baigi patika!!! Vēl tagad jūsmojam. Tikai – vediet taču Gunti pie prāta!!! Valdi, dari kaut ko lietas labā. Ar cieņu, Jana, Elīna, Laila, Guna, Ausma, Valda un Anita.”

Izstāde par leģendāro liepājnieku grupu ”Credo” Liepājas muzejā būs skatāma no 15.novembra līdz 2.februārim.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz