Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Decembra programma “Karostā – kino ostā”

Decembra programma “Karostā – kino ostā”
Foto: Publicitātes
02.12.2013 08:33

liepajniekiem.lv

Sestdien, 7. decembrī, pulksten 16 Karostas cietumā rādīs dokumentālo filmu ”Vecmāmiņu koris”, informē Karostas glābšanas biedrības valdes locekle Monta Krafte. Tā ir optimistiska, humora pilna un sirsnīga filma par Mārupes sieviešu kori, kas kā dzīvelīgs gaismas stars par spīti visām nedienām iedvesmo galvas turēt augstu un muguras taisni.

Katru otrdienu Maiga (89), Ilga (77) un Tones kundze (90) dodas uz kādas Rīgas priekšpilsētas kultūras namu, lai kopā ar četrdesmit citām kundzēm piedalītos senioru kora mēģinājumā. Aiz mēģinājumu zāles durvīm sākas viņu pasaule — pasaule, kurā zied rozes un nesāp sirds, kur kopābūšanas priekā skan mūzika, smiekli un čalas, ko ik pa laikam pārtrauc diriģentes spalgā svilpe un sparīgais žests.
Svētdien, 8. decembrī, pulksten 16 kinomīļi aicināti uz ģimenes filmu ”Ziemassvētku jampadracis”. Režisora Vara Braslas 1993. gadā uzņemtā filma veidota pēc vācu rakstnieces A.Zaperes stāsta motīviem.

Cīrulīšu ģimenes galva ir atbrīvots no mūzikas pasniedzēja amata un knapi var uzturēt ģimeni, pasniedzot klavierstundas dažiem skolniekiem. Viņiem nepietiek naudas pat Ziemassvētku eglītei. Dzīvokļa saimnieks grib ģimeni izsviest no mājas. Bērni tikko saņēmuši liecības, un dažas atzīmes nav tādas, ko viņi gribētu parādīt vecākiem. Vecāko dēlu aizturējusi policija par policistam iemestu sniega piku. Un visam pāri stāv jaunā mūzikas talanta pirksta trauma tieši pirms koncerta – nu viņu aizvietos traumas vaininieki – Cīrulīša ģimenes bērni. Kā tas viss beigsies – nav prognozējams!

Sestdien, 14. decembrī, pulksten 16 tiks demonstrēta dokumentālā filma ”Bekons, sviests un mana mamma”.

Svētdien, 15. decembrī, pulksten 16 būs animācijas programma bērniem.

Tie būs šī gada pēdējie kino seansi Karostas cietumā, norāda M.Krafte. Projekts ”Karosta – kino osta” turpināsies janvārī.

Maksa par kino seansiem Ls 0,50. Projekts ”Karosta – kino osta” tiek realizēts ar Liepājas Kultūras pārvaldes atbalstu.

Karostas glābšanas biedrība decembrī piedāvā izdevīgu gada nogales akciju. Visi tie apmeklētāji, kas attiecīgajā dienā būs bijuši ekskursijā Karostas cietumā, tajā pašā dienā, uzrādot savu ieejas biļeti, varēs apmeklēt kino seansu bez maksas.

Karostas cietums ir atvērts ekskursantiem sestdienās un svētdienās. Ekskursiju sākums pulksten 12, 13, 14, 15.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz