Trešdiena, 24. aprīlis Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Decembrī divas dienas notiks suņu izstāde

Decembrī divas dienas notiks suņu izstāde
16.11.2012 13:46

Atslēgvārdi

Liepājas dzīvnieku audzētāju biedrība šogad svin nozīmīgu jubileju – organizācijai aprit 40 gadu! Par godu šim datumam tiek gatavoti īpaši pārsteigumi nacionālo suņu izstāžu dalībniekiem, kas ar saviem mīluļiem Liepājā ieradīsies decembra otrajās brīvdienās – 8. un 9.decembrī.

Kā informē izstādes organizātore Kate Šterna, tad izstāde šogad jau otro reizi norisināsies Liepājas Olimpisjkā centra lielajā arēnā. Visu šķirņu pārstāvjus tiesās starptautiski atzīti augsta līmeņa eksperti. Viņu vidū Spānijas pārstāvis Rafael Malo Alcrudo, kurš šogad tiesājis vairākas nacionālās, starptautiskās izstādes pasaulē, kā arī “Eiro winner” izstādi Rumānijā. Horvātijas pārstāvis Tino Pehars ir ļoti pazīstams ar savu profesionalitāti un patīkamo izturēšanos ringā. Liepājā iradīsies arī trīs daiļā dzimuma pārstāves no Baltkrievijas Svetlana Radjuk, Jeļena Borisova un Irina Azen, kā arī Adam Ostrowski (Polija/Poland), Alberto Cuccillato (Itālija/Italy) un Kardos Vilmos (Ungārija/Hungary). Kopumā astoņi eksperti Liepājā tiesās suņus divu dienu garumā.

Liepājas dzīvnieku audzētāju biedrības vadītāja Marija Demčenko apstiprinājusi, ka šogad pilnīgi visus izstādes dalībniekus sagaida pārsteigumi. Balvas galvenajos ringos arī solās būt ļoti interesantas un vērtīgas!

Līdztekus izstādei, kā vienmēr, varēs iegādāties suņu kopšanas līdzekļus, aksesuārus un barību. Plānots, ka Liepājas Olimpiskajā centrā, suņu izstādes teritorijā tiks uzstādīts arī Liepājas Dzīvnieku patversmes informatīvais stends, kurā liepājniekiem būs arī iespēja ziedot.

Atgādināsim, ka pērn Liepājā par labākā šķirnes pārstāvja, grupas un izstādes labāka suņa tituliem sacentās vairāk kā 700 suņu, kas pārstāvēja 150 šķirnes.                                    

Uzziņai:
LDzAB ir vienīgais reģionālais Latvijas kinoloģiskās federācijas klubs Liepājā un rajonā. Klubs dibināts 1972. gadā un ir vecākais kinoloģiskais klubs Latvijā. LDzAB nodarbojas ar klubā reģistrēto šķirņu selekciju, palīdz izvēlēties šķirnes kucēnus jaunajiem īpašniekiem, sniedz konsultācijas par suņu audzēšanu un apmācību, kā arī rīko nacionālās šķirņu suņu izstādes Liepājā.

foto no liepajadogs.net

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz