Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Deju kolektīvi aicināti pieteikties ”Aprīļa pilieniem”

Deju kolektīvi aicināti pieteikties ”Aprīļa pilieniem”
Foto: Ruslans Šuļga
19.02.2019 20:42

liepājniekiem.lv

Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs aicina jauniešu un vidējās paaudzes deju kolektīvus līdz šā gada 8. martam pieteikties dalībai tautas deju festivālā ”Aprīļa pilieni”, kas 27. aprīlī norisināsies Liepājā.

Liepājas pilsētas pašvaldības iestādes ”Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs” sabiedrisko attiecību un mārketinga projektu vadītāja Iveta Štelmahere vēsta, ka jau 15. reizi Liepājā pulcēsies dejotāji no dažādām Latvijas pilsētām, lai iepriecinātu skatītājus ar radošu un daudzkrāsainu koncertprogrammu.

Festivāla dalībniekus gaida ne tikai sadejošanās krāšņā koncertā, bet arī radošas un sportiskas aktivitātes ”3+3 pilienu sacensības”. Festivāla ceļojošās balvas ”Lielais piliens” ieguvēju noteiks festivāla rīkotāju izveidota žūrija, apkopojot ”3+3 pilienu sacensības” un koncerta skatītāju simpātiju balsojuma rezultātus.

Tautas deju festivāls ”Aprīļa pilieni” radīts, lai stiprinātu Dziesmu un deju svētku tradīciju, popularizējot latviešu tautas deju un skatuviskās dejas žanru, pulcējot vienkopus Latvijas deju kolektīvus un veicinot to vadītāju jaunradi, pieredzes apmaiņu un sadarbību. Festivālu organizē Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs kopā ar vidējās paaudzes deju kolektīvu ”Kvēle” un tā vadītāju Ingrīdu Lūku, kas ir arī koncerta mākslinieciskā vadītāja.

Deju kolektīvi, kas vēlas piedalīties tautas deju festivālā ”Aprīļa pilieni”, aicināti iepazīties ar nolikumu un līdz 8. martam aizpildīt elektronisko pieteikuma anketu, kas pieejami Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra mājas lapā sadaļā ”Nolikumi”: http://www.liepajaskc.lv/nolikumi-2/.

Katrs deju kolektīvs aicināts pieteikt četras dejas, no kurām viena – jaunradīta, izmantojot kādas latviešu filmas mūziku un tematiku. Rīkotāji no pieteiktajām dejām izvēlēsies trīs, ko iekļaus koncerta programmā. Vairāk informācijas par festivāla norisi un citiem jautājumiem var uzzināt nolikumā vai neskaidrību gadījumā sazinoties ar projekta vadītāju Signi Blumbergu pa tālruni 63481253, elektroniski [email protected]

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz