Ceturtdiena, 28. marts Ginta, Gunda, Gunta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Dzeja plus foto un mūzika

Dzeja plus foto un mūzika
24.04.2009 07:01

Atslēgvārdi

Centrālās zinātniskās bibliotēkas logos, kā arī filiālē, bērnu  bibliotēkā “Vecliepājas rūķis”, ir apskatāmi interesanti darbi – Elmāra Līņa foto, kuru noskaņu motīvs papildināts ar Gundegas Salnas dzejas rindām. Gundega Salna ir dzejniece no Siguldas, viņai iznācis pirmais dzejoļu krājums “Sarmoti ziedi”.

Savus dzejoļus viņa bija ievietojusi interneta vietnē draugiem.lv, kur tos pamanīja un novērtēja gan fotomeistars E. Līnis, gan izdevējs Vilnis Līcis (izdevniecība “Rasta”). Un tagad ar šo kopdarbu un pašiem autoriem var iepazīties Liepājas literatūras cienītāji. Sarīkojumā izdevējs, fotogrāfs un dzejniece pastāstīja par savu kopdarbu, Gundega Salna lasīja savu dzeju, fonā skanot mūzikai. Autore darbus raksturoja: “Tā ir mīlestības dzeja, sievietes ceļš pretī mīlestībai mūža garumā.” Klausītāji uzdeva viešņai jautājumus, G. Salna pastāstīja par savu sadarbību ar mūziķu grupu “Muiža”, kas nākotnē iecerējusi izdot mūzikas disku ar dziesmām, kurām viņa ir vārdu autore.

Daina Meistere,
“Kurzemes Vārds”

Viesos pie Liepājas dzejas pazinējiem izdevējs (no kreisās) Vilnis Līcis, dzejniece Gundega Salna un fotogrāfs Elmārs Līnis.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz