Sestdiena, 4. maijs Viola, Vizbulīte, Vijolīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Dzejas dienas arī Universitātē

Dzejas dienas arī Universitātē
06.09.2011 17:46

Atslēgvārdi

Liepājas Universitātes rīkotais jau tradicionālais seminārs “Autors. Teksts. Lasītājs” notiks 2011. gada 8. septembrī pulksten 14:00 Universitātes aktu zālē, un tas paredzēts kā Dzejas dienu viesu, Universitātes mācībspēku, studentu un citu ieinteresēto klausītāju sarunas par literāro darbu un mūzikas mijiedarbi, portālu informē Liepājas Universitātes.

Edgara Lāma ziņojums veltīts jautājumam par Māra Čaklā dzeju dažādu komponistu mūzikā. Sandra Okuņeva dalīsies pārdomās par klusumu, skaņu un mūziku Jāņa Elsberga dzejā. Savukārt Linda Zulmane risinās sarunas ar dzejnieci Amandu Aizpurieti par dzejas un dziesmu tekstu radīšanas procesa īpatnībām. Jautājumus, kas skar  dzejas un dziesmu tekstu attiecības, apcerēs arī dzejnieks Jānis Elsbergs. Skanēs dziesmas Maijas Kalniņas un Jura Pavītola izpildījumā.

Savukārt Dzejas maratona noslēgumā no pulksten 20:00 Tējas istabā Fr. Brīvzemnieka ielā 28 skanēs Liepājas Universitātes esošo un bijušo studentu dzejas lasījumi. Tradicionālo “Studentu nakts dzeju” pasākumu vadīs dziesminiece Maija Kalniņa. Pasākuma ietvaros būs iespēja iepazīties ar ”Baltu filoloģijas un kultūras” studentu izveidoto mūsdienu iecienītāko latviešu dzejas antoloģiju, kā arī iegādāties Liepājas Universitātes studentu un absolventu radošo darbu krājumu “Taureņu desants”.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz