Otrdiena, 16. aprīlis Mintauts, Alfs, Bernadeta
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Emocionālie uzbangojumi Raiņa un Aspazijas mājā

Emocionālie uzbangojumi Raiņa un Aspazijas mājā
14.09.2007 18:57

0

Atslēgvārdi

Liepājas literāti iekļāvušies arī Dzejas dienu sarīkojumos Rīgā. Raiņa un Aspazijas muzejmājā noritēja tikšanās “Liepājas un Rīgas liepājnieki pie Raiņa un Aspazijas”. No Liepājas atbraukušajiem rakstniekiem Sandrai Vensko, Olafam Gūtmanim, Modrim Zihmanim, Ērikam Kūlim, Zojai Zandbergai, Dzidrai Šmitei, Jānim Hvoinskim piebiedrojās Rīgas liepājnieki Nora Kalna, Viktors Lagzdiņš, atnāca Brinda Ceriņa un Arnis Mincenhofs.

Sarīkojumu vadīja arī Liepājas skartais Ēriks Hānbergs un Rakstnieku savienības Liepājas nodaļas vadītāja Sandra Vensko. Ieskatu savos darbos deva gan paši autori, gan dzeju lasīja aktieri, kuri ievērojamu savu dzīves daļu saistījuši ar Liepāju, – Ieva Mūrniece un Haralds Ulmanis. Satikšanās dalībnieki neslēpa, ka atkalredzēšanās viņus saviļņojusi, kā teica H.Ulmanis: “Mēs esam emocionālu uzbangojumi varā.” Raiņa un Aspazijas mājas vadītāja Gaida Jablovska bija parūpējusies par tikšanās gaisotni, kas deva iespēju aprunāties ne tikai liepājniekiem citam ar citu, bet arī ar viesiem – rakstniekiem Māru Svīri un Vladimiru Kaijaku, deputāti Antu Rugāti. Sarīkojumu apmeklēja Rīgas Teikas vidusskolas skolēni, kuri raksta pētījumu par Liepājas literātiem.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz