Sestdiena, 27. aprīlis Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Foto: LMMDV aicina apskatīt mākslas un dizaina izglītības nodaļu audzēkņu darbu izstādi

Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas (LMMDV) izstāžu zālē no 12. līdz 28. martam ikviens interesents aicināts apskatīt mākslas un dizaina izglītības nodaļu audzēkņu darbu izstādi “Aisberga redzamā daļa”, portāls uzzināja LMMDV.

12.03.2024 17:17

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

“Izstādes koncepts ir veidots kā metafora mūzikas, mākslas un dizaina studentiem, kuri iegulda cītīgu darbu un pūles, lai attīstītu savas prasmes un radošo potenciālu četru gadu garumā.

Neredzamajā̄ daļā̄ ir tas, kas notiek aiz skatuves vai molberta, tas ir tas, ko mēs ne vienmēr redzam vai apzināmies – kā tiek lieti sviedri, uzlabotas un noslīpētas prasmes instrumenta spēlē̄ vai mākslas un dizaina tehnikas meistarībā̄.

Redzamajā̄ daļā̄, mēs atklājam tikai mazu daļu no visa, kas izveidots četru gadu garajās studijās, un jāatceras, ka tas ir tikai mazs logs uz studenta radošo ceļu un personiskas izaugsmes rezultātu, lai rastos mūzikas un mākslas brīnumi,” ar izstādes ideju iepazīstina LMMDV direktore Inga Auziņa.

Izstādē ir apskatāmi darbi no visām mākslas un dizaina izglītības nodaļām: Apģērbu dizains, Modes aksesuāru dizains (ādas, metāla, tekstila dizaina novirziens), Produktu dizains (metāla, koka, keramikas, tekstila dizaina novirziens), Grafikas dizains, Audiovizuālās komunikācijas dizains, Vizuālā māksla (foto, video, mākslas novirziens), Interjera dizains, Arhitektūra un Vizuālā tēla stilists.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz