Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Fotogrāfes Sintijas Šlēgeles citādais lietu skatījums

Fotogrāfes Sintijas Šlēgeles citādais lietu skatījums
07.05.2009 15:13

Atslēgvārdi

No 2. līdz 20.maijam Liepājas galerijā “Krāsu Aplis” ir apskatāmas fotogrāfes Sintijas Šlēgeles personālizstāde “CaurSTRĀVO”, informē galerijā. Fotogrāfijas ir no 2007.gadā “Galerijā AG7” izstādītās fotokolekcijas “Atspulgs tevī” , bet ar šā gada laikā tapušiem papildinājumiem. Bildes ir uzņemtas pētnieciskā darba ietvaros, kas veidots par reklāmas bukletiem, žurnāliem, kurus ikdienā lietojot, mēs pat nenojaušam par to otro dabu.

“Tur kaut kas IR. Patiesībā, it visā ir kāda slēpta informācija, kura cenšas izlauzties. Jo kas tad mēs tādi esam pasaulē, ja ne vien mazi uztvērēji… Kad savā nodabā, saules pielietā istabā, šķirstīju žurnālu – kāds spēks, vēl neapjausta ziņkārība, mani pamudināja pacelt gaisā žurnālu – pretī saulei. Tad es to ieraudzīju. Un kopš tās dienas, es skatos uz lietām ar citu attieksmi. Jo lietas, kuras ir starp mums, dzīvo ne vien mūsējo, bet arī pašas savu dzīvi. Ar savu jēgu un ziņojumu”, – tā par savu fotoizstādi /pētījumu izsakās pati fotogrāfe.

Māksliniece S.Šlēgele (dz. 1986.g.) studējusi Profesionālajā fotogrāfu skolā meistaru G.Bindes un R.Lielbrieža vadībā. Fotogrāfi Mārtiņš Lablaiks, Vilnis Auziņš un Uldis Muzikants ar savupieredzi  un degsmi piepildīja S.Šlēgeles nodarbības skolā, tā sagatavojot fotogrāfa dzīvei. Stažējusies pie reklāmas & glamour fotogrāfa Oļega Zernova “Target Studio” studijā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz