Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Fotoizstāde stacijā

Fotoizstāde stacijā
08.09.2010 10:25

8.septembrī plkst. 12.00 par godu Latvijas dzelzceļa 91. gadadienai Liepājas stacijā tiek atklāta fotoizstāde: Koncerns Latvijas dzelzceļš.

Fotoizstādē apskatāmi 16 sižeti. Trijos stendos ir attēlota informācija par nozīmīgākajiem notikumiem šogad: par 29. aprīlī ekspluatācijā nodoto otru sliežu ceļu posmā Bigosava — Indra, par Dzelzceļa transporta padomes 52. sanāksmi, kas notika 13. un 14. maijā Jūrmalā, par pirms 60 gadiem jūlijā uzsāktā dzelzceļa līniju elektrifikāciju. Četros sižetos ir stāsti par nozīmīgajiem dzelzceļa infrastruktūras rekonstrukcijas projektiem, kas veikti robežstacijās Indra, Kārsava un Zilupe.

Izstādē izvietota informācija par koncerna meitasuzņēmumiem: SIA LDz Cargo (kravu pārvadājumi un starptautiskie pasažieru pārvadājumi); SIA LDz Infrastruktūra (sliežu ceļu būve un remonts); SIA LDz Ritošais sastāvs (lokomotīvju un kravas vagonu remonts); SIA LDz Apsardze (kravas vilcienu sastāvu, teritoriju un būvju apsardze).

Koncerna Latvijas dzelzceļš sastāvā ir valdošais uzņēmums VAS Latvijas dzelzceļš un četras meitassabiedrības – SIA LDz Cargo, kas nodarbojas ar dzelzceļa kravu pārvadājumiem; infrastruktūras būvniecības uzņēmums SIA LDz Infrastruktūra; ritošā sastāva remonta uzņēmums SIA LDz Ritošā sastāva serviss, kā arī apsardzes uzņēmums LDz Apsardze.

“Latvijas dzelzceļš” sabiedrisko attiecību daļa

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz