Sestdiena, 18. maijs Inese, Inesis, Ēriks
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Iedegsim pirmo sveci Adventes vainagā

Iedegsim pirmo sveci Adventes vainagā
24.11.2011 07:03

Atslēgvārdi

Liepājā sestdien notiks jau par tradīciju kļuvušais sarīkojums, kura laikā iededzina pirmo Adventes sveci Rožu laukuma vidū. Tas notiks 26. novembrī no pulksten 16 līdz 18 laukumā starp viesnīcu “Līva” un kinoteātri “Balle”.

Liepājas kristieši no baptistu, katoļu, luterāņu, metodistu un adventistu draudzēm aicina visus pilsētas iedzīvotājus un mūsu ciemiņus atvērt savas sirdis Dieva svētajam vārdam un būt kopā ar viņiem, lai aizdegtu pirmo svecīti Liepājas pilsētas Adventes vainagā.

Šogad svētki iecerēti darbīgi – piesaistoši kā bērniem, tā pieaugušajiem. Būs atvērtas dažādas radošo darbību teltis, kurās  varēs kopā cept piparkūkas un sasildīties pie tējas tases, kā arī izgatavot savu Adventes vainadziņu, ko nest uz mājām. Varēs uzklausīt kristiešu liecības, ko Dievs ir darījis viņu dzīvē. Ik pa laikam sanākušos uz skatuves priecēs dažādi muzikāli priekšnesumi, kuros piedalīsies Liepājas Sarkanā kora, Draudžu apvienotā ansambļa, Zvanu kora dalībnieki, bērnu ansambļi un vēl citi.

Dzirdēsim draudžu mācītāju uzrunas. Un, pirms iedegt pirmo sveci Liepājas pilsētas Adventes vainagā, gaisā palaidīs daudz baltu balonu ar Labo vēsti par to, cik ļoti Dievs mīl katru cilvēku.

“Šis ir laiks, kad satraukta sirds ir katram, kurš gaida šos mīļos un skaistos svētkus, tādēļ ielaidīsim Dieva mīlestību tajās, lai varētu to dāvāt arī citiem. Ļausim aizkustināt savas sirdis ar labām izjūtām, saglabāsim sevī tās un nesīsim tālāk labos mirkļus no šī pasākuma,” aicina mācītājs Ivo Roderts.

Daina Meistere,
“Kurzemes Vārds”

Egona Zīverta foto

Arī šogad visi aicināti atnākt, lai kopā iedegtu pirmo sveci Adventes vainagā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz