Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Izsludina izstādi – fotokonkursu “Krāsām pa pēdām”!

Izsludina izstādi – fotokonkursu “Krāsām pa pēdām”!
04.05.2009 13:48

Atslēgvārdi

Domājot par Liepājas daudzveidīgo arhitektūru un vides objektu neparsto krāsojuma neatkārtojamību radošā galerija un mākslinieku piederumu bodīte “Krāsu Aplis” izsludina fotokonkursu “Krāsām pa pēdām”, informē galerijā. Tas tiek rīkots, lai pēc iespējas vairāk un daudzkrāsaināk iemūžinātu Liepāju, sekmējot jauno talantu rašanos un attīstību, kā arī dodot iespēju fotogrāfiju autoriem parādīt savus darbus plašākai publikai.

Galerija un mākslinieku piederumi “Krāsu Aplis” vēlas, lai liepājnieki iemācītos staigāt ne vien pa notīm, bet arī krāsām pa pēdām!

Fotokonkursa uzdevums – jāsameklē, saredzot Liepājas rajonos un Liepājas centra vidē (māju fasādēs, sētu, logu un šķūnīšu krāsojumā utt.), visas krāsu aplī atrodamās krāsas un jānofotografē tās! Jo vairāk un smalkāku toņu pāreju spēsiet atrast, jo lielākas iespējas ar savu fotosēriju – redzējumu – piedalīties jūnijā paredzētajā izstādē galerijā “Krāsu Aplis”, gan arī tikt pie vērtīgām, sevi cienoša fotogrāfa, balvām.

Iesniegtajām fotogrāfijām jābūt horizontālā formātā, 15×21 cm lielumā un katrai fotogrāfijai otrā pusē jāuzraksta ielas nosaukums vai rajons, kas bildē redzams. Kā arī jāpievieno informācija par autoru (vārds, uzvārds, vecums, e-pasts vai telefona nr.).

Darbu iesniegšanas termiņš – 8.jūnijs. Fotogrāfiju izstādes “Krāsām pa pēdām” atklāšana notiks 18. jūnijā pulksten 18. Darbi būs apskatāmi līdz pat 15. jūlijam.

Fotosērijas var iesniegt darba dienās no pulksten 10 līdz 18, sestdienās no pulksten 11 līdz 17 radošajā galerijā un mākslinieku piederumu bodītē “Krāsu Aplis”, Liepājā, Katoļu ielā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz