Piektdiena, 19. aprīlis Vēsma, Fanija
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Izsludina muzikāli satīriskās komēdijas “Ceplis” papildizrādi

Izsludina muzikāli satīriskās komēdijas “Ceplis” papildizrādi
01.06.2010 18:07

Atslēgvārdi

Tā kā uz Liepājas teātra 103. sezonas noslēguma izrādi “Ceplis” 13. jūnijā biļetes jau gandrīz pārdotas, Liepājas teātris izsludina papildizrādi – 12. jūnijā plkst. 18:00.

Izrādes centrā ir apsviedīgais uzņēmējs Ceplis, kurš no jebkuras situācijas gūst labumu un vienmēr tiek cauri sveikā. Ar Cepļa palīdzību tiek atklāta arī apkārtējā sabiedrība, kurā ikviens sākumā domā par savu, nevis apkārtējo cilvēku un savas valsts labumu.

“Izrāde ir precīzs un skarbs stāsts par vakardienas un šodienas politisko un ekonomisko dzīvi Latvijā, par lietām, kas ikdienā arī nomāc mūsu prātus. Viegli un jautri baudāmu to padara Pāvila Rozīša pirms vairāk nekā 80 gadiem radītie tēli un to veiksmīgā pielāgošana šodienas notikumiem un atpazīstamām personībām. Manuprāt, lieliska aktieru spēle un laba mūzika,” iestudējumu raksturo pilsētas mērs Uldis Sesks.

Ceplis ir šīs sezonas lielākais iestudējums – izrādē piedalās gan visi štata, gan vairāki ārštata aktieri. Cepļa lomā Edgars Pujāts, pārējās lomās Inese Kučinska, Egons Dombrovskis, Leons Leščinskis, Marita Lūriņa, Kaspars Gods, Armands Kaušelis, Lauma Balode, Sigita Jevgļevska, Zanda Štrausa, Uldis Stelmakers, Anita Kvāla, Aivars Kalnarājs, Marģers Eglinskis, Jānis Dreiblats, Ivars Krastiņš, Juris Āboliņš, Inese Jurjāne, Lelde Kaupuža un Anda Albuže.

Biļetes iespējams iegādāties Liepājas teātra un visās ”Biļešu paradīzes” kasēs, kā arī elektroniski www.bilesuparadize.lv. Biļešu cenas no Ls 2 līdz Ls 10.

Zanda Borga,
Liepājas teātra literārā padomniece

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz