Svētdiena, 28. aprīlis Terēze, Gundega
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Izstādēs – par bākām un kodējiem

Izstādēs – par bākām un kodējiem
05.07.2012 07:05

Liepājas Centrālajā zinātniskajā bibliotēkā un tās filiālēs jūlijā iekārtotas daudzveidīgas izstādes. Vispārīgo zinātņu lasītavā var aplūkot izstādi par Akmeņraga un Užavas bākām, kā arī iepazīt vokālā pedagoga un dzejnieka Imanta Vanaga dzīvi un darbu.

Humanitāro zinātņu lasītavā savukārt ir izstāde par Latvijas bērnu grāmatu mākslu gadsimtu mijā. Abonementā var iepazīties ar materiāliem par rakstnieku un publicistu Arturu Heniņu. Bērnu bibliotēka “Vecliepājas rūķis” šomēnes piedāvā izstādi “Piedzīvojumi franču gaumē” par Aleksandra Dimā daiļradi. Bibliotēkā “Varavīksne” var apskatīt izstādi par Londonā gaidāmajām vasaras olimpiskajām spēlēm, bet bibliotēkā “Libris” izlikti skolēnu darbi no vizuālās mākslas olimpiādes, kas ļauj ieskatīties teātra kostīmu un grima pasaulē. Zaļās birzes bibliotēkā iekārtotas izstādes, kas stāsta par dzejnieku Jāzepu Osmani un par veidiem, kā cīnīties ar vasaras dzēlējiem un kodējiem. Savukārt “Valtera bibliotēkā” apskatāmi bērnu veidotie kuģu modeļi un zīmējumi par jūras tematu. Vēl vienā izstādē šis temats atklāts arī Liepājas literāru darbos, bet trešā ekspozīcija stāsta par pēdējā Krievijas cara Nikolaja II viesošanos Liepājā.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz