Sestdiena, 4. maijs Viola, Vizbulīte, Vijolīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Izvērtē Jūras svētkus

Izvērtē Jūras svētkus
21.07.2012 07:06

Liepājas Kultūras pārvaldē, piedaloties SEZ, organizatoru un citu iesaistīto iestāžu pārstāvjiem, izvērtēti aizvadītie Jūras svētki. Kultūras pārvaldes vadītāja Lelde Vīksna teica, ka diskusijā apspriestas izdošanās un arī kļūdas, kas jālabo nākamgad.

Secināts, ka liepājniekiem, cenšoties uzrunāt vietējos ēdināšanas uzņēmumus, jāorganizē pašiem sava “Ēdamiela”, tāpat jāpārdomā maksas stāvvietu jautājums, jo šogad lielākā kritika saņemta tieši par to augsto maksu. “Spriedām, ka varētu būt runa vai nu par simbolisku cenu, vai arī ka šāda stāvvieta vispār ir lieka,” saka L. Vīksna. Tāpat nākamvasar jādomā par norādēm, lai cilvēki labāk varētu orientēties piedāvājumā un atrast tualetes, svētku norises vietas utt. SEZ amatpersonas piekritušas, ka Jūras svētkos būtu vairāk jāakcentē arī zvejniecības tradīcijas un osta Liepājā, tāpēc varētu notikt plašāka izstāde par SEZ uzņēmumiem. “Mums bija diskusija par Jūras svētku norises laiku nākamgad, bet visi skaidri vienojās, ka Liepājā, tāpat kā visā Latvijā, Jūras svētkiem jānotiek tad, kad tie ierakstīti kalendārā, – jūlija otrajā sestdienā,” norādīja L. Vīksna.

“Kurzemes Vārds”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz