Svētdiena, 28. aprīlis Terēze, Gundega
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Jūras Kaķi steidz lūkot daudzi

Jūras Kaķi steidz lūkot daudzi
18.07.2008 19:15

Atslēgvārdi

Piektdien Latvijas 1.rokkafejnīcā pirmizrādi piedzīvoja kultūras biedrības “Gaudium” sarūpētā un Sandras Vensko uzrakstītā izrāde “Jūras Kaķis”. To noskatīties bija ieradies kupls apmeklētāju pulks. “Mēs bijām ļoti pārsteigti par lielo atsaucību, izrādes norises vieta bija pārpildīta. Noskatīties “Jūras Kaķi” bija ieradušies cilvēki no visas Latvijas, arī kāda ģimene no Vācijas,” gandarījumu pauda biedrības “Gaudium” valdes priekšsēdētāja Antra Anuze. Viņa un citi izrādes veidotāji saņēma labas atsauksmes par šo darbu, ko augustā atkal varēs skatīt Rokkafejnīcā un vēlāk daudzās citās vietās, kur mīt bērni, kas tic brīnumiem un grib zināt, kāds tad izskatās Jūras Kaķis, kurš skan arī Andra Eniņa dziesmās.

Turklāt katrs, kurš no augusta apmeklēs izrādi, piedalīsies loterijā un varēs laimēt kompānijas “Air Baltic” dāvāto lidojumu uz Hamburgu vai Kopenhāgenu visai ģimenei jeb diviem pieaugušajiem un diviem bērniem.

A.Anuze ir ļoti priecīga, ka lieliem un maziem skatītājiem paticis Denisas Brašas, Vijas Mežales, Ingara Gudermaņa un Katrīnas Taurēnas tēlojums un viņu atveidotie varoņi un ka par līdzdarbošanos iespēju izrādē ļoti laimīgi ir cilvēki ar īpašām vajadzībām, kuri gatavoja papīra lidmašīnītes un puķes. A.Anuze sacīja, ka arī turpmāk biedrība sadarbosies ar Liepājas domes Sociālā dienesta Dienas centru personām ar garīgās attīstības traucējumiem. Piemēram, viņus aicinās iesaistīties Adventes laika akcijā “Eņģeļa pieskāriens”, ko pašvaldība arī ir finansiāli atbalstījusi.

Inita Gūtmane,
“Kurzemes Vārds”


Izrāde “Jūras Kaķis” bērnus uzjautrināja un lika viņiem saprast, kādas ir dzīves patiesās vērtības un kur meklējama laime.


Bērni cītīgi sekoja līdzi izrādes varoņu gaitām.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz