Trešdiena, 15. maijs Sofija, Taiga, Airita, Arita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Jūras svētkos aktivitātes arī bērniem un aktīvās dzīves piekritējiem

Jūras svētkos aktivitātes arī bērniem un aktīvās dzīves piekritējiem
Foto: liepajniekiem.lv
28.06.2016 11:27

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

9.jūlijā Jūras svētku organizatori pasākuma apmeklētājiem sagatavojuši plašu izklaides programmu, bērniem piedāvājot skoloties Mazajā jūras akadēmijā, savukārt aktīvās dzīves piekritējiem piedaloties netradicionālajās sporta spēlēs un Jūrasbraucēju Kuršu Vikingu liellaivu sacensībās, portālu informē Kultūras pārvaldes attīstības projektu vadītāja Daira Bērtule.

Neptūns Jūras svētkos pārbaudīs mazos liepājniekus un mazos Liepājas viesus, piedāvājot skoloties Mazajā jūras akadēmijā. Jūras valdnieks būs sagatavojis četrus uzdevumus – kuģotāji, zvejnieki, zivju cehs un jūrā saucēji. Atraktīvākajiem dalībniekiem būs iespēja piedalīties arī divās tematiskās stafetēs – dullais zābaks un vēja spīts.

Izpildot visus uzdevumus, Mazās jūras akadēmijas kadets tiks celts Neptūna krēslā un slavināts ar akadēmijas absolvēšanu. Veiklākie un apķērīgākie iegūs dāvanas no ”Dillī Dallī Brīnumzemes”, Z-Dance Studio vai braucienu līdz Karostas tiltam ar velkoni ”Namejs”. 

Ar netradicionālo sporta spēļu vilni Neptūns pārbaudīs Jūras svētku apmeklētāju spēku, ātrumu, radošumu un attapību. Lai to izdarītu, viņš sagatavojis sešus netradicionālus un azartiskus uzdevumus – zvejošana, pirātu atmiņas spēle, sērfotājs, kuģa klājs, balansēšana un uzvaras deja.

Uzrādot labāko rezultātu kādā no uzdevumiem, netradicionālo sporta spēļu dalībniekam būs iespēja iegūt lieliskas balvas gan vīriešu, gan sieviešu kategorijās – atpūtu kempingā ”Ērgļi”, ielūgumu uz festivālu ”LMT Summer Sound”, fitnesa kluba ”Olymp” abonementu, ”Rally Liepāja” ieejas kartes, dāvanu karti ”Liepājas Tarzāns” un ielūgumu uz grupas ”Prāta Vētra” koncertu Liepājā. Visi spēļu dalībnieki piedalīsies izlozē un viens laimīgais saņems dāvanu no veikala ”TOP Shop”  – Roll Up Dormeo virsmatraci.

Organizatori atgādina, ka visi interesenti, kuri vēlas piedalīties Kuršu Vikingu liellaivu sacensībās, aicināti pieteikt komandas piecu cilvēku sastāvā līdz 4.jūlijam. Lai pieteiktos sacensībām, jāaizpilda elektroniskā pieteikuma anketa šeit: http://goo.gl/forms/JN7LAEXAVbOkYl1I3 

Portāls jau ziņojis, ka šī gada 9.jūlijā no pulksten 11:00 Liepājas promenādē norisināsies Jūras svētki.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz