Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Jūras svētku ietvaros notiks topošo mākslinieku plenērs “Mazā Marīna”

Jūras svētku ietvaros notiks topošo mākslinieku plenērs “Mazā Marīna”
06.07.2010 12:42

Atslēgvārdi

Sestdien, 2010. gada 10. jūlijā pulksten 13 ikviens ir aicināts uz gleznošanas plenēru bērniem “Mazā Marīna”, kas notiks Jūras svētku ietvaros.

Jūras svētku dažādie pasākumi ik gadu Liepājā vienkopus pulcē gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Šajos svētkos ikvienam ir iespēja izjust un izbaudīt kaut ko saistībā ar jūru – ēdienus, atrakcijas, tradīcijas, mūziku utt. Par stabilu tradīciju Jūras svētkos ir izveidojies A.Kleina rīkotie gleznotāju plenēri. Jau 15 gadus katru vasaru Liepājā ierodas profesionāli mākslinieki, lai kopīgi piedalītos tematiskā plenērā. Arī šogad plenēra organizators  pulcinās savus kolēģus, lai iemūžinātu jūru un Liepāju 15. starptautiskajā gleznotāju un zīmētāju plenērā ”Pilsēta un jūra”.

”Liepāja ir pilsēta, kurā piedzimst ne tikai vējš, bet arī daudz radošas un talantīgas personības. Tāpēc, lai ne tikai profesionāliem māksliniekiem, bet arī jaunajiem talantiem un visiem pārējiem interesentiem būtu iespēja izpausties, esam noorganizējuši plenēru ”Mazā Marīna””, stāsta idejas autore, Aģentūras ”Baringtons K” mārketinga vadītāja K.Lieģeniece.  ”Mūsuprāt Jūras svētki ir vispiemērotākais laiks šādam plenēram, gan tematiski, gan arī kā pilsētā notiekošo svētku papildinājums. ”Marīna” nozīmē jūras ainava un mēs ceram uz bērnu un viņu vecāku atsaucību un interesi jūras ainavu gleznošanā un zīmēšanā!”

Visi interesenti un skatītāji ir aicināti 10.jūlijā no 13 līdz 17 promenādē  uz tiltiņa, kur Liepājā pazīstamu mākslinieku vadībā taps jūras ainavas un tiks organizēta arī darbu izstāde. Plenēru ”Mazā Marīna” organizē SIA ”Aģentūra Baringtons K” ar Liepājas domes Kultūras pārvaldes atbalstu.

SIA ”Aģentūra Baringtons K”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz