Svētdiena, 19. maijs Sibilla, Teika, Lita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Karostas cietums attīstās un piedalīsies starptautiskajā tūrisma izstādē “Balttour 2011”

Karostas cietums  attīstās  un piedalīsies starptautiskajā tūrisma izstādē “Balttour 2011”
10.02.2011 13:40

Šogad Karostas cietums sevi pozicionēs ne vairs kā cietumu vien, bet jau kā visas Karostas apmeklētāju centru. Karostas cietumā tūristiem katru gadu tiek piedāvāti jauni pakalpojumi un iespējas, un tagad piedāvāto pakalpojumu klāsts jau pieaudzis tiktāl, ka pārsniedz viena atsevišķa tūrisma objekta ietvarus.

Tādēļ Karostas cietums turpmāk darbosies arī kā tūrisma informācijas punkts, kas no 1.maija līdz 1.oktobrim būs atvērts Karostas apmeklētājiem katru dienu no 10:00 līdz 18:00. Karostas Apmeklētāju centrā varēs pieteikt gida pakalpojumus ekskursijām pa Karostu, izīrēt velosipēdus, noskatīties jauno 16 minūšu filmu “Karosta”, kas ir tulkota 4 svešvalodās (ENG, DE, RUS, LT), pieteikt ekskursijas uz dažādiem tūristiem ikdienā nepieejamiem Karostas objektiem un pamieloties padomju laika bufetē.

Šogad Karostas stenda apmeklētāji varēs iepazīties ar vienu no jaunajiem tūrisma piedāvājumiem – ietērpšanos dažādu laiku vēsturiskajos tērpos un fotografēšanos kopā ar atbilstošiem rekvizītiem.

Starptautiskajā tūrisma izstādē “Balttour 2011”, kā sava stenda noformējumu Karostas cietums izmantos padomju laika motociklu ar blakusvāģi. Vasarā Karostas apmeklētājiem tiks piedāvāta ekskluzīva ekskursija pa šo unikālo vēsturisko teritoriju ar motociklu. 

Karostas cietuma kolektīvs šogad piedalīsies arī starptautiskajā tūrisma izstādē ”Vivattur” Viļņā, kas notiks februāra beigās. Lietuviešu tūristu skaits Karostas cietumā katru gadu turpina pieaugt.

Karostas cietumā sezona sākas 1. maijā, bet paredzēts, ka jau aprīlī Karostas Apmeklētāju centrā notiks atvērto durvju nedēļa, kuras laikā ar jaunajiem piedāvājumiem tiks iepazīstināti Liepājas gidi, tūrisma uzņēmumu pārstāvji, žurnālisti un citi interesenti.

Monta Krafte,
Karostas glābšanas biedrības
Valdes locekle

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz