Svētdiena, 19. maijs Sibilla, Teika, Lita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Karostas cietums krīzi pārdzīvojis

Karostas cietums krīzi pārdzīvojis
20.07.2011 11:00

Atslēgvārdi

Karostas cietums regulāri apkopo statistiku par saviem apmeklētājiem. Šobrīd zināmi statistikas dati par pirmo pusgadu un tie ir pozitīvi, portālu informē Karostas cietuma pārstāve Monta Krafte

Iepriekšējos gados apmeklētāju skaits cietumā bija ievērojami samazinājies, piemēram, pērn cietumu apmeklēja uz pusi mazāk cilvēku kā 2006. un 2007.gadā. Šogad statistiskie rādītāji ir ļoti iepriecinoši, jo parāda, ka krīze ir pārvarēta un apmeklētāju skaits atgriezies agrākajās robežās. Maijā Karostas cietumā pabijuši vairāk kā 4000 apmeklētāji.

Gandrīz trešdaļa no tiem apmeklēja cietuma rīkotos bezmaksas pasākumus – Muzeju nakti un Antīko automobiļu sezonas atklāšanas pasākumu. Arī iepriekšējos šī gada mēnešos cietuma apmeklētāju skaits sasniedzis 2006. un 2007. gada līmeni. Jūnijā, kad apmeklētāju skaits arī sasniedzis pirmskrīzes līmeni, puse no visiem apmeklētājiem bijuši ārzemnieki.

Ievērojamais apmeklētaju skaita pieaugums saistāms arī ar pakalpojumu klāsta paplašināšanos cietumā. Šogad sācis darboties Karostas apmeklētāju centrs, kurā tiek gaidīti visi, kam ir interese par Karostu, pat ja viņi nevēlas izbaudīt cietuma aktvitātes. Karostas apmeklētāju centrā var noskatīties filmu Karosta, nofotogrāfēties dažādos militāros tērpos un pamieloties bufetē. Bufete šogad piedāvā jaunumu – banketu rīkošanu.

Vēl viena jauna tendence šogad – Karostas cietumā pabijuši daudzi apmeklētāji no Igaunijas, kas iepriekšējos gados bija reti viesi. Tas saistāms ar Karostas cietuma dalību akcijā “Dižā Baltijas apceļošana” un ar akcijas ietvaros notikušo mediju kampaņu.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz