Ceturtdiena, 25. aprīlis Līksma, Bārbala
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Karostas ūdenstornī atklāts ”Miglājs”

Karostas ūdenstornī atklāts ”Miglājs”
Foto: Maija Demitere
15.06.2017 11:00

liepajniekiem.lv

14. jūnijā Karostas ūdenstornī tika atklāta Liepājas Universitātes Jauno mediju mākslas izstāde ”Miglājs”.

Kā portālam pastāstīja Liepājas Universitātes galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste Simona Laiveniece, atklāšanas pasākumā apmeklētāji varēja gan apskatīt tapušos darbus, gan satikt pašus māksliniekus, uzzinot par darbu tapšanas procesu. Izstādes laikā būs arī nakts ekskursija pa Karostas ūdenstorni, kā arī radošā darbnīca ”Saklausīt datus” interesentiem bez priekšzināšanām un ģimenēm ar bērniem.

Ar šo izstādi jauno mediju mākslinieki grib bagātināt Liepājas kultūras ainu, apvienojot 20. gadsimta sākuma arhitektūru ar 21. gadsimta digitālā laikmeta tehnoloģijām.

Liepājas Universitātes Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes dekāne Zanda Gūtmane stāsta: ”Šī Jauno mediju mākslinieku izstāde pievērš uzmanību nepamanāmiem jautājumiem, kaut kam, kas ikdienā slēpts – ķermenis, psihe, patērētāju kultūra. Labi ir izvēlēta izstādes vieta, un izstāde ir viendabīgi laba. Man patīk un es aicinu liepājniekus to apmeklēt, aizbraukt uz Karostu un just šo savienojumu – vide un jauno mediju māksla.”

Izstādē piedalās Grēte Grīviņa, Anna Priedola, Arina Mētra Mozžerikova, Milda Ziemane, Kintija Simute, Kārlis Volkovskis, Matīss Ločmelis, Rolands Vilcāns, Uldis Hasners un Ģirts Edvarts Stepiņš.

Apmeklētājiem izstāde ”Miglājs” ir atvērta no 14. līdz 18. jūnijam, no pulksten 12.00 līdz 19.00. Radošā darbnīca ”Saklausīt datus” notiks 18. jūnijā pulksten 12.00, bet nakts ekskursija izstādē – 16. jūnijā no pulksten 22.00 līdz 24.00.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz