Trešdiena, 1. maijs Ziedonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kāzu tērpus varēs skatīt ilgāk

Lielā apmeklētāju interese par Aleksandra Vasiļjeva fonda kāzu tērpu kolekciju likusi Liepājas muzejam pagarināt tās eksponēšanas termiņu līdz 15. oktobrim.

Kāzu tērpus varēs skatīt ilgāk
Foto: Kārlis Volkovskis
13.09.2023 06:05

"Kurzemes Vārds"

Kopš izstādes ”Mirklis pirms. Kāzu tērpi 19. gs. sākums – 20. gs. otrā puse” atklāšanas 9. jūnijā to paspējuši apmeklēt vairāk nekā 6000 apmeklētāju, pastāsta muzeja sabiedrisko attiecību speciāliste Rasa Zālīte, piebilstot, ka izstāde arī guvusi plašu rezonansi gan plašsaziņas līdzekļos, gan sociālajos tīklos.

Salīdzinājumam – pērn no 8. jūlija līdz 6. novembrim Liepājas muzeja lielajā izstāžu zālē bija skatāma cita, sadarbībā ar Aleksandra Vasiļjeva fondu rīkota, izstāde ”Dzelzceļš ienāk Liepājā (1871–1940)”, un tās kopējais apmeklētāju skaits bijis 4700.

Atgādinām, ka izstāde Liepājas muzeja lielajā izstāžu zālē tapusi sadarbībā ar izcilā modes vēsturnieka Aleksandra Vasiļjeva fondu un scenogrāfi Annu Heinrihsoni.

Fonds atrodas Lietuvā, un tā kolekcijā ir 500 tūkstoši priekšmetu – tērpi, aksesuāri, fotogrāfijas un citi mākslas darbi, kas jau ir izstādīti 270 izstādēs.

”Mirklis pirms. Kāzu tērpi 19. gs. sākums – 20. gs. otrā puse” ir jau septītā izstāde, kas tapusi sadarbībā ar Aleksandra Vasiļjeva fondu.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz