Svētdiena, 19. maijs Sibilla, Teika, Lita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Ko darīt Liepājā nedēļas nogalē

Ko darīt Liepājā nedēļas nogalē
11.07.2012 11:07

Atslēgvārdi

Jau šajā nedēļas nogalē pilsētā rosīsies sporta un atpūtas baudītāji.Liepāja turpinās labi iesākto sporta un kultūras aktivitāšu maratonu, kas sniegs ikvienam liepājniekam un pilsētas viesim iespēju pa dienu sekot līdzi un piedalīties sporta aktivitātēs, bet vakarā mesties deju virpulī.

13. jūlijā Liepājā norisināsies sestais starptautiskais ielu teātru festivāls “Zeme.Debess.Jūra.2012”. Šogad festivālā viesosies dalībnieki no septiņām dažādām Eiropas valstīm: Spānijas, Vācijas, Itālijas, Somijas, Polijas, Lietuvas un Latvijas. Tie visiem ir svētki, kuros nepastāv ne valodu barjera, ne ieejas maksa, tāpēc aicināti piedalīties gan lieli, gan mazi. Festivāla dalībnieki būs sastopami piektdienas vakarā, 13.jūlijā, no plkst. 20.00 pašā Liepājas sirdī – Rožu laukumā un sestdien, 14. jūlijā, no plkst.12.00 Kūrmājas prospekta galā pie pieminekļa. Festivāla “Zeme. Debess. Jūra. 2012” daudzveidīgajā programmā sev interesantu izklaidi varēs atrast ikviens festivāla apmeklētājs! Aicinām baudīt Latvijā vienīgo profesionālo ielu teātru festivālu pašā vasaras karstumā – 13. un 14. jūlijā Liepājā!  

No 13. līdz 15. jūlijam Karostas kanālā Liepājā notiks Eiropas čempionāts jauniešiem un Latvijas atklātais čempionāts ūdens motosportā. Šāda mēroga ūdens motosporta sacensības Liepājā norisināsies pirmo reizi. Liepājas vārdu Eiropas čempionātā aizstāvēs trīs jaunie censoņi: Māris Gūža, Niklāvs Parolis un Kristers Einiņš. Paredzēts, ka čempionātā kopumā piedalīsies ap 50 sportistu no 10 Eiropas valstīm.

14. jūlija Jūras svētku svinības Liepājā šogad notiks Jūrmalas parka teritorijā, Kūrmājas prospekta galā un pludmalē. Svētku īpašais viesis būs grupa ”Triānas parks”, bet deju virpulī varēs griezties, klausoties grupu “Klaidonis” un vairākas Liepājas muzikālās apvienības ar īpašu programmu “Brauciet latvji jūriņā”. Jūras svētki Liepājā sāksies plkst. 11.00 ar piemiņas brīdi pie pieminekļa bojā gājušajiem jūrniekiem un zvejniekiem. Jau plkst. 12.00 sāksies sportiskās aktivitātes. “Neptūna pludmales futbola turnīrs” norisināsies visas dienas garumā un tajā pieteikties var ikviens, kurš vēlas pacīnīties par Neptūna kausu. Jūras svētku svinības turpināsies līdz plkst. 4.00 svētdienas rītā.

Kā arī 14. jūlijā Kalpaka tiltu neizgriezīs no plkst. 14:30 – 15:30 un 15. jūlijā no plkst.10:00 – 11:30 un tas būs pieejams gājējiem un autotransportam.

Tajā pašā dienā  promenādē, 84. piestātnē, laikā no plkst. 11.30 līdz 14.00 apskatei būs atvērti trīs JSF kuģi – štāba un apgādes kuģis A-53 “Virsaitis” un mīnu meklētāji M-05 “Viesturs” un M-08 “Rūsiņš”.

Savukārt 15. jūlijā Liepājas Jūrmalas parka teritorijā notiks Liepājas pusmaratons, kurā piedalīsies ap 1000 dalībnieku. Katrs dalībnieks varēs izvēlēties saviem spēkiem piemērotāko distanci. Liepājas pusmaratona ietvaros būs arī kāds Liepājas vēsturē ierakstāms notikums – Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienības Maskavas “Dinamo” treneri – Latvijas speciālisti Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš uz Liepāju būs atveduši Gagarina kausu. Liepājas Pusmaratona rīkotāji parūpēsies, lai visi interesenti, kas vēlas, varētu nofotografēties pie šīs balvas.

Zane Ģirne,
Liepājas domes sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz