Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Koncertdārzam “Pūt, vējiņi!” Liepājā veido jaunu vizuālo identitāti

Pēc Liepājas koncertdārza “Pūt, vējiņi!” pārbūves tā nosaukums nemainīsies, tomēr tam būs jauna vizuālā identitāte, aģentūru LETA informēja koncertdārza komunikāciju un mārketinga speciāliste Anda Birkenberga.

Koncertdārzam “Pūt, vējiņi!” Liepājā veido jaunu vizuālo identitāti
Foto: Kārlis Volkovskis
21.03.2022 11:32

LETA

Turpmāk visu aktuālo un vēsturisko informāciju, kas saistīta ar koncertdārza darbību, varēs atrast jaunajā mājaslapā “www.putvejini.com”.

Kā norāda Birkenberga, darbs pie vizuālā tēla izstrādes sākts šā gada janvārī, neilgi pēc ēkas pieņemšanas ekspluatācijā. Koncertdārza “Pūt, vējiņi!” vizuālās identitātes izveides process, izvērtējot grafiskā dizaina speciālistu iesniegtos piedāvājumus, uzticēts liepājnieku uzņēmumam SIA “Tolik Corp”, kura radošā komanda veidojusi arī “Pūt, vējiņi!” mājaslapu.

Jaunais koncertdārza logo vadmotīvs radies, iedvesmojoties no tautasdziesmas “Pūt, vējiņi” Andreja Jurjāna apdarē, kas laikā, kad nedrīkstēja dziedāt Baumaņu Kārļa “Dievs, svētī Latviju”, “cilvēku apziņā kalpoja kā neoficiāla Latvijas himna”. Koncertdārza logo savukārt pietuvināts pilsētas vizuālajai identitātei, skaidro Birkenberga. Kā papildinājums logo ir radīts arī klājošais raksts, kurā attēlotas tautasdziesmas “Pūt, vējiņi!” pirmā panta notis bez redzamiem nošu kātiņiem.

Domājot par kultūrvietas vizuālo identitāti, krāsu paletē izvēlēti trīs toņi: matīss zils jeb jūra, debesis un gaiss, laima zaļš – piekraste un kāpu flora, un zelts – smiltis, smilgas un dabīgs koks. 

Kā vēstīts, koncertdārzu “Pūt, vējiņi!” ekspluatācijā nodeva pagājušā gada decembrī. Turpmāk jaunajā estrādē būs iespēja organizēt brīvdabas pasākumus un koncertus lielākam apmeklētāju skaitam nekā līdz šim – ir nodrošināti daudz komfortablāki apstākļi gan māksliniekiem, gan skatītājiem.

Ir uzlabota piekļuve koncertdārzam, to integrējot Jūrmalas parka teritorijā, kas būs brīvi pieejama ikvienam parka apmeklētājam. Ir pārplānoti laukumi un celiņi, lai nodrošinātu pilnīgu vides pieejamību un labāku teritorijas sasaisti arī ar jūras piekrastes daļu.

Koncertdārza “Pūt, vējiņi!” atklāšana ir plānota pavasara beigās.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz