Ceturtdiena, 9. maijs Klāvs, Einārs, Ervīns
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Krāsu mednieku veikums fotogrāfijās

Krāsu mednieku veikums fotogrāfijās
26.06.2009 11:56

Atslēgvārdi

Domājot par Liepājas daudzveidīgo arhitektūru un vides objektu neparastā krāsojuma neatkārtojamību radošā galerija un mākslinieku piederumu bodīte “Krāsu aplis” rīkoja fotokonkursu “Krāsām pa pēdām”.

Tā mērķis bija iemūžināt Liepājas namu fasādes, sētu un logu krāsojumu un veicināt jaunu talantu rašanos. Konkursantiem bija jāiesniedz fotogrāfijas, kuras tagad līdz 15. jūlijam varēs skatīt galerijā “Krāsu aplis”.

Galerijas centrālo sienu aizņem fotogrāfijas un fotogrāfiju sērijas, kuras iesūtīja Laila Brūna, Agnese Meijere, Valters Pelns, Beķeru-Brīvkalnu ģimene, Raivis Rūts, Kamilla un Līga Silas, Andris Vismants Krampis, Terēze Bobinska un Gunārs Strauss, Lina Dubina, Gundars Čiževskis, Annija Bitere, Vineta Jaunzeme un Reinis Sudmalis.

Konkursa galvenais atbalstītājs – žurnāls “Foto Kvartāls” apbalvoja Andri Vismantu Krampi par precīzu uzdevuma izpildīšanu, Terēzu Bobinsku un Gunāru Strausu – par Liepājas  krāsu izjūtu iemūžināšanu. Balvu par oriģinālu pieeju saņēma Annija Bitere, bet Gundars Čiževskis tika pie balvas par pacietību, iemūžinot Liepājas krāsas naktī.

“Konkursā liepājnieki apliecinājuši, ka spēj saskatīt skaisto sev apkārt un no sirds mīl savu pilsētu – tādu, kāda tā ir patiesībā,” secina akcijas rīkotāji, aicinot arī tos, kas šoreiz vēl fotoaparātu rokā nav ņēmuši, atnākt un paskatīties uz krāsainību Liepājas ielās un nostūros.

“Kurzemes Vārds”

Konkursa dalībnieku veikums skatāms daudzās mazās fotogrāfijās.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz