Trešdiena, 24. aprīlis Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kultūras pārvalde atgūst spēkus

Kultūras pārvalde atgūst spēkus
20.09.2012 07:09

Atslēgvārdi

Liepājas Kultūras pārvalde šoruden papildinājusi savu kolektīvu ar diviem jauniem darbiniekiem – par projektu vadītāju sākusi strādāt Maija Kalniņa, bet ārējo sakaru un kultūrpolitikas projektu vadītāja amatā uz pārbaudes laiku pieņemts Jānis Ločmelis. Pārvaldes vadītāja Lelde Vīksna stāsta, ka iespēja piesaistīt jaunus speciālistus radusies, optimizējot iestādes budžeta līdzekļus un koriģējot darbinieku pienākumus un likmes.

Grobiņnieks J. Ločmelis, kurš ir absolvējis Rīgas Ekonomikas augstskolu un turpat studijas maģistrantūrā, izraudzīts šim amatam starp 12 pretendentiem un pieņemts darbā gan pagaidām uz pārbaudes laiku. Jāņa pirmie pienākumi ir dažādu fondu datubāzes izveidošana potenciālai līdzekļu piesaistei kultūras iestāžu projektiem, komunikācija ar starptautiskiem partneriem, to papildu piesaiste, tāpat darbs ar vēstniecībām, dažādu prezentāciju izstrāde, datubāzu un statistikas atskaišu veidošana. “Viņš nu jau apstaigājis arī visas kultūras iestādes, apzinot nozares vajadzības, lai izstrādātu nopietnu kapitālinvestīciju programmu 2013. – 2020. gadam. Tas nozīmē, ka Jānis visas iestāžu vēlmes saliek kopējā loģiskā plānā, lai varam aktīvi strādāt ar naudas piesaisti to īstenošanai,” skaidro L. Vīksna.

Pārvaldes vadītāja domā, ka nevienam nav pamata apšaubīt arī Maijas Kalniņas pieredzi kultūras pasākumu rīkošanā, un viņas pluss, sākot darbu Kultūras pārvaldē, ir ne vien jauns redzējums un izteikta radošā dzirksts, bet arī režisores dotības un talants. “Tas nozīmē, ka mums, iespējams, nebūs nepieciešama režisoru piesaiste no malas sarīkojumu rīkošanai,” cer L. Vīksna. Viņa arī norāda, ka M. Kalniņas atbildība būs tieši publisko pasākumu rīkošana.

Uz jautājumu, vai pārvaldei būtu nepieciešami vēl kādi speciālisti, ko piesaistīt darbības uzlabošanai, L. Vīksna norāda, ka štatu paplašināt vairs nav plānots.

Plašāk lasiet laikraksta “Kurzemes Vārds” 20. septembra numurā.


#kvards-20120920-11#

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz