Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kultūras pārvaldes organizētais seminārs guvis lielu atsaucību

Kultūras pārvaldes organizētais seminārs guvis lielu atsaucību
06.03.2009 11:50

Liepājas pilsētas pašvaldības iestāde ”Kultūras pārvalde” šā gada 5. martā Liepājas Latviešu biedrības nama galerijā, Rožu laukumā 5/6 organizēja semināru ”Starptautiskā sadarbība – iespējas un izaicinājumi”. Līdzdalībai seminārā bija pieteikušies 85 dalībnieki, pārstāvot valsts un pašvaldības iestādes, nevalstiskās organizācijas, kā arī privātās kultūras un izglītības iestādes no Liepājas, Kuldīgas, Ventspils, Saldus, Aizputes, Kandavas, Brocēniem, Remtes, Bārtas, Nīcas un citām pašvaldībām. 

Liepājas Kultūras pārvalde saka lielu paldies visiem par līdzdalību semināra organizēšanā, kas garantēja tā veiksmīgu norisi.

Liepājas Kultūras pārvalde ir pateicīga biedrībai ”Culturelab”, kas prezentēja Dragana Klaiča grāmatu ”Iztēle bez robežām. Ceļvedis starptautiskai sadarbībai kultūrā”, kā arī paldies Latvijas Jaunā teātra institūta vadītājai Gundegai Laiviņai par iedvesmojošu pieredzi.

Īpaša sadarbība Liepājas Kultūras pārvaldei izveidojusies ar Francijas Kultūras centra direktoru Žanu-Lui Lepretra kungu un centra pārstāvi Ditu Podskočiju, kas labprāt dalās savā pieredzē dažādu radošu projektu realizēšanā.

Savukārt par iespēju paplašināšanu liepājnieku un kurzemnieku sadarbībai ar Skandināvijas valstīm stāstīja Ginta Tropa no Ziemeļu Ministru padomes biroja Latvijā.

Liepājas Kultūras pārvalde pateicību izsaka arī  Vitai Hartmanei par Liepājas Latviešu biedrības nama telpām semināra rīkošanai, un vienmēr izpalīdzīgajiem Liepājas Latviešu biedrības nama darbiniekiem, kā arī Liepājas Universitātes studentiem.

Krista Kalnarāja,
Liepājas pilsētas Kultūras pārvaldes
Starptautisko sakaru un attīstības projektu vadītāja

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz