Trešdiena, 24. aprīlis Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kur aiziet: Izklaides un trakulības

Kur aiziet: Izklaides un trakulības
Foto: Mad Liepāja
05.07.2019 09:40

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

6. jūlija norisināsies “BB Summer Jam” sacensības kabeļveikbordā, kas šogad vienlaikus būs arī Latvijas čempionāta pirmais no trīs posmiem, labas mūzikas pavadījumā, tās varēs vērot visas dienas garumā, kulminācijai ar jaudīgākajiem braucieniem sākoties ap pulksten 18

Pulksten 20, kad Liepājas aktīvās atpūtas parkā “BB wakepark” Beberliņos būs noslēgusies azartiska sacensība starp Latvijas čempionāta kabeļveikbordā dalībniekiem, sāksies šai pusē, iespējams, trakulīgākais brīvdabas koncerts šovasar.

Pulksten 20 uz “BB wakepark” brīvdabas skatuves kāps muzikālā apvienība no Rīgas “Rīta stienis”. 

Pulksten 22 zem naksnīgajām Beberliņu priedēm ar savu jaunāko koncertprogrammu uzstāsies “KAY CY”, kas ir divu Mārtiņu instrumentāls duets, kur “KAY CY”, kā šo pašu Mārtiņu veidotā ansambļa ”Kaktiņš stūrītis’’ jaunākais, enerģiski pilnākais brālis, nes vecākā aizsāktos skaņdarbus, tikai pavisam citā, viņam tīkamākā manierē. 

Par muzikālo nodrošinājumu vakara noslēgumā rūpēsies DJ Pipars (Mārtiņš Pipars). Jamaikā Piparu dēvētu par selektoru – personu, kas izvēlas ritmu, tāpēc ”BB Summer Jam” izskaņā varēs baudīt pozitīvos un enerģiskos reggae / dancehall un root ritmus un vibrācijas.

Savukārt Liepājas piejūras skeitparku 6. un 7.jūlijā jau piekto gadu pēc kārtas piepildīs BMX Freestyle, Inline skrituļslidošanas un Scooter disciplīnu pārstāvji. Jubilejas ietvaros būs iespējams redzēt BMX Senioru un BMX Meiteņu paraugdemonstrējumus.
BMX Freestyle Park disciplīnas Meistaru klase ir oficiālais Latvijas Čempionāts un pirmie 12 braucēji iegūs punktus kvalifikācijai uz Olimpiskajām spēlēm “TOKIO 2020”. Skūteru disciplīna pulcēs dalībniekus no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Piektdien, 5.jūlijā

No pulksten 10 līdz 22 Liepājas Latviešu biedrības namā norisināsies rožu ziedu izstāde. Pēc rožu ziedu izstādes atklāšanas, kas notiks pulksten 13, interesenti ir aicināti piedalīties izglītojošā lekcijā, kuru vadīs Rundāles pils rožu dārza galvenā speciāliste Dainuvīte Brūvere, kas ikvienam pastāstīs par rožu audzēšanu un kopšanu. Pēcpusdienā radošās bezmaksas meistarklases vadīs pirtniece Māra Tīmane, kura sniegs iespēju ikvienam pagatavot netradicionālo rožu ziedu ievārījumu. Papildus ievārījuma izgatavošanai būs iespējams ietrenēt roku šokolādes gleznu veidošanā kopā ar “Caps”.

Mūzikas klubā “Fontaine Palace” muzicēs Kenta Hayashi.

Pludmales bārā “7. līnija” viesus izklaidēs Ksenia Kamikaza.

Sestdien, 6.jūlijā

Pulksten 19 koncertzālē “Lielais dzintars” uzstāsies Jūdžins “Hideaway” Bridžess no ASV. Pašmāju leģendārā rokenrola grupa “Keksi” apvienojušies ar blūza un soulmūzikas zvaigzni, lai sniegtu savu vienīgo kopīgo koncertu.

Pulksten 21 ciklā “Liepāja Lake Music” uzstāsies Katrīna Kabiņecka.

Pludmales kafejnīcā “Vēju dārzs” uzstāsies “Mitrokhin’s Master Band”.

Svētdien, 7.jūlijā

Jūrmalas parkā pulksten 12 bērnu rīts kopā ar Liepājas ceļojošo leļļu teātri “Maska”.

Pulksten 17 Liepājas muzejā tiks atklāta Aigara Hibnera personālizstāde “Spēle”, kas caur fotoaparāta prizmu ļaus ielūkoties Liepājas teātra izrāžu un tēlu vilinošajā, krāšņajā un reizē arī pārsteidzošajā pasaulē.

Otrdien, 9.jūlijā

Pulksten 19 Liepājas Lutera baznīcā uz amerikāņu sakrālās mūzikas koncertu “Prieks un Gaisma” aicina Vašingtonas štata Takomas simfoniskais koris un diriģents Džefrijs Boers.

Trešdien, 10.jūlijā

Liepājas Olimpiskajā centrā pulksten 19 notiks krievu rokmūzikas leģendas Garika Sukačova koncerts.

Pulksten 21 ciklā “Liepāja Lake Music” muzicēs Aija Andrejeva.

 

Plašāks pasākumu plāns pieejams afišā. 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz