Sestdiena, 11. maijs Milda, Karmena, Manfreds
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Kur rast “Ziemas sieru”?

Kur rast “Ziemas sieru”?
14.01.2010 12:14

Liepājā ir daudz talantīgu cilvēku. Izlasot pasaku “Ziemas siers”, to var attiecināt arī uz tās autori Katarīnu Šternu. Viņa neilgu laiku ir pastrādājusi Leļļu teātrī un apguvusi leļļu veidošanas pamatus. Tāpēc radio “SWH” Liepājas studijas ziņu redaktore zina, ko vēlas bērni un kā strādā aktieri.

Viņas pasaka “Ziemas siers” bija atbilstoša, lai to ņemtu par pamatu Liepājas Leļļu teātra iestudējumam, kuram pirmizrāde notiks sestdien pulksten 12.

“Ziemas siers” stāsta par pelēnu Plēci, kurš pirmssvētku vakarā nolemj doties pasaulē, lai savai izsalkušajai ģimenei atrastu nedaudz ēdamā. Viņa piedzīvojumi ne vienmēr ir jautri, bet pietiekoši pamācoši. Taču Liepājas Leļļu teātra direktors Rihards Belte pačukst, ka beigas, kā jau pasakām pienākas, būs laimīgas.

Izrādei “Ziemas siers” mūziku radījis Māris Putniņš, kurš ir labi zināmās “Avārijas Brigādes” šefs. Lellītēm atdzīvoties palīdzēs aktieri Lita Belte, Signe Apse, Dace Doroškeviča un Dainis Laugalis. Savukārt K.Šternas scenogrāfiju krāsās ietērpusi leļļu meistare Ausma Neiburga.

“Kurzemes Vārds”

Liepājas Leļļu teātra aktieri jau ir sadraudzējušies ar izrādes “Ziemas siers” varoņiem. Sestdien to varēs izdarīt arī mazie liepājnieki.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz