Sestdiena, 27. aprīlis Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Leļļu teātrī svin dubultsvētkus

Leļļu teātrī svin dubultsvētkus
26.01.2009 07:01

Atslēgvārdi

Piektdien Liepājas Leļļu teātrī valdīja liela rosība, jo notika dažādi tā divdesmit gadu jubilejas pasākumi. Turklāt sumināja arī Leļļu teātra direktoru Rihardu Belti, kuram trešdien apritēja 60 gadu. Svētki iesākās ar Leļļu teātra jubilejas izrādes “Ansītis un Grietiņa” prezentāciju. Taču līdztekus svinēšanai notika arī vērtīgu zināšanu apguve seminārā, kurā piedalījās profesionālo un sabiedrisko leļļu teātru darbinieki.

Māksliniece butafore Ausma Neiburga interesentiem lasīja lekciju “Trostu un koncertleļļu izgatavošana”, bet Kultūras akadēmijas pasniedzēja Dace Skadiņa bija sagatavojusi lekciju “Trostu izmantošanas neierobežotās iespējas”. Sanākušie varēja gūt arī lielāku priekšstatu par Liepājas Leļļu teātra vēsturi, apskatīt leļļu galeriju.

Vēl Leļļu teātra kolektīvs bija sarūpējis kāpostnieku, humoristiski izklaidējošu uzvedumu, kurā, iejūtoties dažādos tēlos, aktieri apspēlēja gatavošanos jubilāra – direktora R.Beltes  sumināšanai. Bet pēc tam uz skatuves kāpa ne tikai Leļļu teātra sadarbības partneri, kuri sveica jubilārus, bet arī bijušie teātra darbinieki, kuriem pateicīgus vārdus sacīja un mazas piemiņas veltes bija sagādājis R.Belte.

Inita Gūtmane,
“Kurzemes Vārds”


“Svētkos taču jābūt arī salūtam!” spriež Leļļu teātra aktieri, gatavojoties sveikt savu vadoni – direktoru Rihardu Belti.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz