Piektdiena, 17. maijs Umberts, Herberts, Dailis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Leļļu teātrī – “Vinnijs Pūks” un “Bubulītis”

Leļļu teātrī – “Vinnijs Pūks” un “Bubulītis”
12.11.2010 12:57

Liepājas leļļu teātris aicina mazos skatītājus sestdien, 13. novembrī, pulksten 12 uz  izrādi “Vinnijs Pūks”. Izrādei par pamatu ir ņemta Valda Pavlovska leļļu luga, kas rakstīta pēc Alana Milna grāmatas motīviem.

Un tā liks vecākiem pakavēties jaukās bērnības atmiņās, bet bērniem būs kā jauks un mīļš atklājums.

Tikko pulkstenis nosit divpadsmit reizes, uz galda atdzīvojas pasaku tēli… Mežs, kurā mājo labsirdīgais lācītis Pūks, ir visvisādu pārsteigumu, piedzīvojumu un pārpratumu pilns. Pūks un viņa draugi nokļūst dažādās neticamās ķibelēs, bet, protams, galu galā, pateicoties draudzībai,  viss beidzas labi.

Izrādē skan jaukas un mīļas Ungara Savicka komponētas dziesmas, lelles veidojusi skulptore Marga Austruma, bet  dekorāciju vietā tiek izmantotas ikdienā lietojamas sadzīviskas lietas.

Pasaku tēlos iedzīvosies Signe Apse, Dace Doroškēvica, Lita Belte un Dainis Laugalis.

Savukārt svētdien, 14. novembrī, pulksten 12 leļļu izrāde mazākajiem “Bubulītis”, kas veidota pēc Tuves Jansones stāsta motīviem. Izrāde ir divu valstu kopdarbs, jo tās autore, māksliniece un režisore – Jūrate Januškevičiūte no Lietuvas, bet lomās iejutušies mūsu leļļinieki. Iestudējums tapis Latvijas – Lietuvas pārrobežu sadarbības programmas projekta “Māksla – tilts pāri robežām” LLI – 041 ietvaros un veidots kā ēnu teātris.

Mazs puisēns Lūkass, kurš ļoti baidās no Bubulīša, kas uzrodas naktīs, dodas pasaulē. Nonācis līdz jūrai, Lūkass sastop runājošu kaiju, kas viņam atnes vēsti par to, ka ir vēl kāda maza meitenīte Ieviņa, kura arī baidās no Bubulīša. Zēns nolemj aizmirst savas bailes un vārgumu un dodas uzveikt Bubulīti, lai vairs nevienam bērnam nebūtu jābaidās.

Pēc izrādes, kā jau ierasts ģimenes rītos, būs rotaļas.

Ieeja uz pasākumiem: bērniem – 1.50 Ls,  pieaugušajiem – 2.00 Ls. Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojā.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz