Otrdiena, 19. marts Jāzeps, Juzefa
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Līdz ovācijām un asarām

Līdz ovācijām un asarām
20.12.2010 07:02

Liepājas un tuvīno novadu, arī Kuldīgas un Brocēnu pensionāri, kopā 22 kolektīvi un apmēram 220 dziedātāji un dejotāji, ceturtdien satikās senioru Ziemassvētku sadziedāšanās un sadejošanās svētkos, kurus, kā jau ierasts, rīkoja Liepājas Pensionāru biedrība sadarbībā ar Pilsētas domi.

“Zāle bija pilna un uzņēma silti,” pastāstīja biedrība vadītāja Astrīda Vērdiņa. Viskarstāk – ar ovācijām – uzņemts Vaiņodes tradīciju ansamblis, kuram nācies savu priekšnesumu atkārtot. Bet atsaucība publikā un dalībniekos bijusi jūtama jau no pašas pirmās kopīgās dziesmas, ar kuru kā ar himnu svētki sākās, dziedot priekulnieces Skaidrītes Maslovskas sacerēto “Mēs nākam pie jums ar dziesmu”. “Ar to vienmēr sākam, tad visa zāle stāv kājās.” Bet visaizkustinošākais bijis mirklis, kad svecīšu gaismā koncerta nobeigumā dziedāta “Klusa nakts, svēta nakts”. Tad asaras bijušas acīs un kamols kaklā.

Ar prieku un atsaucību seniori uzņēmuši arī Pilsētas domes dāvātās un nevalstisko organizāciju ekspertes Brigitas Dreižes vestās piparkūkas, bet pēc koncerta – Valda Aivara muzicēšanu, Liepājas Latviešu biedrības namā kājas balles ritmos pašas cilājušās.

Nora Driķe,
“Kurzemes Vārds”

 

Uzstājas Karostas pensionāru ansamblis.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz