Sestdiena, 4. maijs Viola, Vizbulīte, Vijolīte
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Liepāja grafikās” atvēršanas svētkos piedalīsies Igo

“Liepāja grafikās” atvēršanas svētkos piedalīsies Igo
Foto: Publicitātes
08.04.2015 14:35

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Irinas Tīres grāmatas “Liepāja grafikās” papildinātā izdevuma prezentācija notiks 9. aprīlī pulksten 16.00 grāmatu nama “Valters un Rapa” kafejnīcā Liepājas latviešu biedrības namā, Rožu laukumā 5/6.

Kā portālam pavēstīja Mikus Fomins, grāmatas atvēršanas svētkus vadīs Liepājas Teātra aktieris Jānis Dreiblats. Irina Tīre pasākuma apmeklētājus iepazīstinās ar saviem darbiem un grāmatas tapšanas gaitu. Grāmatā “Liepāja grafikās” iekļauti vairāk kā 300 mākslinieces darbi, kas atspoguļo Liepājas pilsētvidi un tās pārmaiņas pēdējo 60 gadu laikā.

Irina Tīre izsaka gandarijumu, ka “radās izdevība šo grāmatu izdot no jauna, turklāt papildinot to ar jaunāko laiku darbiem. Arī man ir interesanti šo grāmatu pāršķirstīt, jo vēsturnieka Gunāra Silakaktiņa komentāri atklāj iepriekš nezināmo. Nu es ceru visus interesentus ceturtdien satikt grāmatas atvēršanas svētkos”.

Irinu Tīri sveiks arī dēls Igo, kurš savu pirmo pieredzi grafikas mākslā guva, kopā ar mākslinieci dodoties Liepājas ielās, pagalmos un parkos. Igo pievienosies šīs pilsētas mūziķi Māris Kupčs un Jānis Strazds. Akustiskās ģitāras, klavieru un balss skaņas piešķirs svētkiem Liepājai raksturīgo skanējumu.

Grāmatu “Liepāja grafikās” izdod SIA “Boulangerie”. To finansiāli atbalsta Liepājas Kultūras pārvalde, kā arī Irinas Tīres ģimene, draugi un domubiedri.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz