Ceturtdiena, 18. aprīlis Laura, Jadviga
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas fotostudija “Fotast” atklāj izstādi “Janvāris”

Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra fotostudija “Fotast” atklājusi virtuālo izstādi ”Janvāris”. Šādas ikmēneša izstādes būs skatāmas visa gada garumā.

Liepājas fotostudija “Fotast” atklāj izstādi “Janvāris”
Foto: Vineta Jaunzeme
12.02.2021 15:06

liepajniekiem.lv

Atslēgvārdi

Laikā, kad publiskas izstādes klātienē rīkot nav atļauts, Tautas fotostudijas “Fotast” dalībnieki apkārt notiekošos procesus, sajūtas un noskaņojumu nolēmuši paust virtuālās izstādēs, informē Tautas mākslas un kultūras centra pārstāve Iveta Štelmahere.

Pirmajā izstādē ar nosaukumu ”Janvāris” piedalās fotogrāfi Vineta Jaunzeme, Iveta Herbsta, Ilona Gabaliņa-Kila, Jeļizaveta Borodina, Ludmila Ratikova, Normunds Kaprano un Valentīns.

Tautas fotostudijas jaunā vadītāja Iveta Herbsta, kura šajā amatā aizvadītā gada nogalē nomainīja Līgu Evaldsoni, ieskicē studijas darbu laikā, kad amatiermākslas kolektīvu nodarbības klātienē ir apturētas: ”Fotostudija savu darbību šobrīd pilnībā pārnesusi uz virtuālo vidi. Katru nedēļu attālināti rīkojam kopīgas tikšanās, kuru laikā mācāmies un iepazīstam fotogrāfiju no dažādiem aspektiem, kā arī kopīgi strādājam pie jaunu izstāžu izveides. Viens no veidiem kā varam sasniegt savu skatītāju un paust šī laika izjūtas, ir virtuālās izstādes, kuras šogad publicēsim katru mēnesi. Tajās būs atspoguļoti mirkļi, kurus tversim ik mēnesi visa gada garumā. Tapšanas stadijā ir arī izstāde ”Liepājas stāsti”, kuru plānojam skatāmu pilsētvidē. Protams, ļoti gaidām pavasari un laiku, kad varēsim atkal viens otru satikt klātienē.”

Izstāde “Janvāris” apskatāma kultūras centra mājaslapā sadaļā ”Galerijas” un centra Facebook lapā.

Liepājas Tautas fotostudija “Fotast” darbojas kopš 1958.gada un tajā apvienojušies vairāk nekā 20 dažāda līmeņa foto entuziasti. Studijas mērķis ir piedāvāt izaugsmes iespējas, piedaloties mācībās, plenēros, izstādēs un citos foto pasākumos.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz