Trešdiena, 24. aprīlis Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas pārstāvniecībā Rīgā atklās Valda Mackara izstādi

Liepājas pārstāvniecībā Rīgā atklās Valda Mackara izstādi
11.06.2008 14:02

Ceturtdien, 12. jūnijā, plkst. 16.00 Liepājas pārstāvniecībā Rīgā tiks atklāta Valda Mackara izstāde ”Īsti koka logi”. Izstādē, kuru galvaspilsētas iedzīvotāji un viesi aicināti apmeklēt līdz pat jūlija beigām, skatāmi gan pilsētas, gan lauku amatnieku darinājumi – vecas logu vērtnes, izmantotas kā gleznu rāmji, bet faktūrās bagātu mākslas salikumu jeb asamblāžu sastāvdaļas tiek pasniegtas kā gatavi objekti.

Kolēģu un audzēkņu vidū Valdis Mackars (1953.g.) tiek cienīts kā smalka stila, mākslas un kultūras vēstures zinātājs. V. Mackaram ir savs individuālais skatījumu uz šīm lietām. Mākslinieks iepriekš pazīstams kā sēņu, plikņu un abstrakto gleznojumu meistars. Kā saka pats mākslinieks – ””Īsti koka logi” ir jauna šķautne daiļradē”. Ar izstādē skatāmajiem, kā arī ar citiem pēdējos gados tapušajiem darbiem, iespējams iepazīties arī virtuāli – http://foto.inbox.lv/m-i-c.

Uz izstādes atklāšanu laipni aicināti mākslinieka draugi no radošajām aprindām, pārstāvji no mākslas galerijām, žurnālisti, kā arī jebkurš mākslas un personīgās pašizpausmes cienītājs.

Liepājas pārstāvniecība Rīgā atrodas Jēkaba kazarmās, Torņa ielā 4. Šeit regulāri iespējams iepazīties ar ”pilsētas, kurā piedzimst vējš” radošo personību veikumu. Pārstāvniecībā skatāmas foto, tautas lietišķās mākslas, gleznotāju un citu mākslinieku izstādes, tiek ”atvērtas” grāmatas un rīkotas preses konferences.

Zane Jundze,
Liepājas pārstāvniecība Rīgā

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz