Ceturtdiena, 2. maijs Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas teātrī aizvadīta Ģimenes diena

Rūpēs par darbinieku labbūtību, darba un privātās dzīves līdzsvaru Liepājas teātrī aizvadītas iedvesmojošas lekcijas, radošas darbnīcas un Ģimenes diena.

Liepājas teātrī aizvadīta Ģimenes diena
Ģimenes dienā teātrī norisa dažādas saistošas aktivitātes lieliem un maziem – radošās darbnīcas, "trako profesoru eksperimenti", sausā ledus šovs, darbojās fotokaste. (Foto: Armands Kaušelis)
17.11.2023 05:30

"Kurzemes Vārds"

Liepājas teātris kā pirmais no teātriem maijā ieguvis statusu “Ģimenei draudzīga darbavieta”. Tas ļāvis piedalīties Latvijas valsts budžeta finansētās programmas “Ģimenei draudzīga darbavieta” grantu konkursā, kurā arī atbalstīts teātra projekts “Labi būt!”.

Organizētas dažādas aktivitātes: radošās darbnīcas, iedvesmojošas lekcijas, pastāsta Liepājas teātra literārā padomniece Zanda Borga.

Teātra saimei piederīgie tikās ar keramiķi Antru Maziku, veselīgas kustības pasniedzēju Ilzi Jēči, mūzikas terapeiti Ievu Šķenderi, filozofijas doktoru, Latvijas Universitātes vadošo pētnieku Ģirtu Jankovski, organizāciju psiholoģi, supervizori un mācību treneri Laumu Žubuli.

Radošas darbnīcas kolēģiem vadījuši galdnieks Jānis Enkuzens un butafore Eva Pempere.

Savukārt Ģimenes diena rīkota ar mērķi darbiniekiem nodrošināt iespēju teātrī pavadīt laiku ar sev tuvajiem un mīļajiem cilvēkiem.

“Ņemot vērā labās atsauksmes no darbiniekiem, varam teikt, ka pirmais labbūtības dienu cikls teātra komandai ir izdevies,” vērtē teātra personāla direktore un šī projekta vadītāja Ieva Dzerkale.

“Patiess gandarījums bija piedzīvot mirkli, kad darbinieki vērsās ar savu iniciatīvu vadīt radošās darbnīcas kolēģiem. Tā bija lieliska iespēja iepazīt jaunas radošās metodes un izcelt un pamanīt kolēģu talantus. Šādas kopīgas aktivitātes un pozitīvā pieredze veido un stiprina attiecības un iedvesmo arī turpmāk organizēt līdzīgas aktivitātes.”

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz