Trešdiena, 15. maijs Sofija, Taiga, Airita, Arita
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas teātris ir uzsācis biļešu tirdzniecību uz Ziemassvētku pasākumiem

Liepājas teātris ir uzsācis biļešu tirdzniecību uz Ziemassvētku pasākumiem
14.10.2009 18:31

Kā jau katru gadu, nedaudz pirms Ziemassvētkiem, Liepājas teātris piedāvās Ziemassvētku koncertus, kā arī Ziemassvētku izrādi bērniem “Sniegbaltītes skola”.

Jau 15. decembrī pie mazajiem skatītājiem atgriezīsies muzikālā izrāde ar dziedāšanu un dancošanu “Sniegbaltītes skola”. Tas ir stāsts par lācēnu Mišu, kuram mamma neļauj mācīties, lai arī pārējie zvēriņi jau iet skolā. Lāča mamma baidās par savu lācēnu, jo apkārt dauzās huligāns Vilcēns. Bet Miša tomēr panāk savu, kļūst par labu skolēnu, un kopā ar pārējiem zvēriņiem pārmāca arī lielībnieku Vilcēnu.

“Sniegbaltītes skola” savu popularitāti ieguva pēc 1954. gada Latvijas Radio iestudējuma, un ar šo pasaku uzauguši daudzi bērni. Lomās Inese Kučinska, Armands Kaušelis, Ivars Krastiņš, Zanda Štrausa, Egons Dombrovskis, Marģers Eglinskis, Jūlija Ļaha, Edgars Pujāts, Maija Romaško, Lelde Kaupuža un Ivonda Vilsone.

Pēc izrādes noskatīšanās iespējams tikties arī ar Ziemassvētku vecīti, bet, lai tas notiktu, iepriekš jāpiezvana pa tālruni 634 22121.

Sniegbaltīte un zvēriņi savus skatītājus gaidīs 15. decembrī plkst. 13.00, 16., 17. decembrī plkst. 11.00 un 20. decembrī plkst. 12.00.

Sākot ar 18. decembri, Ziemassvētku koncertos satiksies trīs paaudzes – pašreizējie aktieri, seniori un jaunais Klaipēdas Universitātes Liepājas teātra aktieru kurss, lai kopīgi ar koncerta režisoru Mārtiņu Eihi radītu Ziemassvētku brīnumu un svētku gaisotni ikvienam skatītājam.

Koncertā skanēs pazīstamas un mazāk zināmas Ziemassvētku dziesmas, kā arī Latviešu tautas pasakas. Šī būs iespēja atkal tikties ar aktieriem, kuri kādu laiku nav redzēti uz Liepājas teātra skatuves, kā arī iepazīt jauno aktieru kursu, kas teātrim pievienosies nākošajā sezonā.

Koncerti notiks18. decembrī plkst. 19.00, 20. decembrī plkst. 18.00, 21., 22. un 23. decembrī plkst. 19.00.

Liepājas teātra abonementu īpašniekiem tiek dāvāts ielūgums uz 18. decembrī notiekošo koncertu. Ielūgumus var saņemt Liepājas teātra kasēs līdz 1. decembrim.

Biļešu cenas uz bērnu izrādi Ls 2 un Ls 2,50 darba dienā, Ls 2 un Ls 3 brīvdienā. Biļešu cenas uz Ziemassvētku koncertiem Ls 3,4,6 un 8.

Zanda Borga,
Liepājas teātra literārā padomniece

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz