Piektdiena, 26. aprīlis Rūsiņš, Sandris, Alīna
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Liepājas vizuālās mākslas izstādē noskaidroti apmeklētāju simpātijas balvas ieguvēji

Liepājas vizuālās mākslas izstādē noskaidroti apmeklētāju simpātijas balvas ieguvēji
Foto: Publicitātes
04.11.2017 16:13

liepājniekiem.lv

Liepājas vizuālās mākslas izstādes apmeklētāju simpātiju balvu iegūst Laura Gertsone par gleznu ”Miers”, kas apmeklētāju balsojumā ieguvusi vislielāko balsu skaitu, portālam ziņoja Liepājas muzeja muzejpedagoģe Ieva Lika.

Izstādes apmeklētāji balsoja par visiem izstādē izliktajiem darbiem. Kopumā šogad tika iesniegtas 728 balsis. Par Lauras Gertsones gleznu balsojuši 62 izstādes apmeklētāji.

Apkopojot izstādes apmeklētāju balsojumu, ievērojamu atzinību guva arī Benitas Bitānes glezna ”Kādā lietainā dienā…” ar 47 balsīm. Madaras Freidenfeldes glezna ”Jūriņ mani daiļu dara” un Ulda Rubeža glezna ”Pārcēlājs 3” saņēmuši 32 balsis.

Savukārt par Jāņa Kalnmaļa gleznu ”Bērzi” saņemtas 29 balsis, bet par Andra Millera gleznu ”Liepājā” balsis atdevuši 27 izstādes apmeklētāji. Izstādes apmeklētājus ieinteresējis arī Jāņa Žīmanta kokgrebums ”Brūkleņu sargs”, par ko nobalsots 25 reizes.

Guntas Krastiņas diptihs ”Karalis” ieguvis 24 balsis, bet Valtera Palapa fotogrāfija ”M. Ravels – ”Le Gibet”” ieguvusi 23 balsis. Andras Pelnas glezna ”Jūras čuksti” par labāko atzīta 22 reizes, bet 21 balsi saņēmuši divi mākslinieki – Aldis Kļaviņš par gleznu ”Baltais mākonis” un Vika Štrauha par gleznu ”Eksistenciālas pārdomas”.

Liepājas vizuālās mākslas izstādes apmeklētāji vērtēt un balsot par sevis izvēlētajiem labākajiem darbiem varēja no 13.oktobra līdz 3. novembrim, bet izstādi Liepājas muzejā, Kūrmājas prospektā 16/18, iespējams apskatīt līdz pat 12. novembrim.

Šogad Liepājas vizuālās mākslas izstādē varēja apskatīt 58 Liepājas un tās apkārtnes profesionālu mākslinieku 70 dažādu žanru, tehniku un izpildījumu mākslas darbus. Šogad, atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, izstāde notika bez vienotas tēmas un konceptuālā uzstādījuma. 

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz