Piektdiena, 17. maijs Umberts, Herberts, Dailis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

“Līvas ciemu” būvē studenti

“Līvas ciemu” būvē studenti
09.05.2011 06:57

Atslēgvārdi

Maija beigās Liepājā gaidāmais kultūras un amatniecības festivāls “Līvas ciems” ir īpašs notikums arī Liepājas Universitātes 2. kursa kultūras vadības studentiem. Viņi kā brīvprātīgie jau ceturto gadu pēc kārtas iesaistās festivāla organizēšanā, lai savas augstskolā gūtās teorētiskās zināšanas izmantotu praksē.

Līva Vecvagare projektā atbild par “Jaunā dizaina nometni”, kas šogad festivālā notiks pirmo reizi. Viņa norāda, ka gaisotne organizatoru komandā ir ļoti brīva, tāpēc strādāt ir viegli, svarīgi arī, ka daudziem nav jāskaidro, kas ir “Līvas ciems”, un atsaucība ir liela.  

Zane Goldmane studē komunikācijas vadību, bet kopā ar kultūras vadības studenti Aneti Lankovsku abas darbojas, lai ziņas par “Līvas ciemu” sasniegtu gan Latvijas, gan starptautisko auditoriju. 

Bet Ieva Zīvarte “Līvas ciema” organizēšanā piedalās jau otro gadu. Pērn viņa atbildējusi par scenāriju, bet šogad palīdz izstrādāt bērnu programmu. Viņa atceras, ka pērn praksei “Līvas ciemā” pieteikusies ar milzu prieku, jo sapratusi, ka varēs iemācīties visu vienuviet.

Režisore D. Gruntmane pastāstīja, ka sarīkojumu organizēšana ir tā, ko pēc studiju beigām plānojusi lielākā daļa studentu, bet to nevar iemācīties, sēžot auditorijā un klausoties pat ļoti zinošos lektoros.

Protams, esot mazliet bail uzticēt studentiem svarīgus pienākumus, tomēr viņa ir pārliecināta, ka no jebkura studenta iespējams panākt labus darba rezultātus un lielākais ieguvums pasākumam ir tas, ka jauni cilvēki uz lietām skatās ar svaigu skatienu.

Plašāk lasiet laikraksta “Kurzemes Vārds” 9.maija numurā.
#kvards-20110509-05#

Egona Zīverta foto

“Līvas ciema” režisore Dace Grundmane un studente Zane Goldmane strādā pie mājaslapas atjaunošanas.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz