Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

LMMDV rada multimediālu ekspozīciju

Biedrība “Kurzemes radošās industrijas attīstības centrs” sadarbībā ar Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolu (LMMDV) radījusi multimediālu ekspozīciju, lai nodrošinātu mākslas pieejamību plašākai sabiedrībai un veicinātu interesi par kultūrizglītības iespējām. 

LMMDV rada multimediālu ekspozīciju
Foto: Publicitātes
30.03.2021 17:07

liepājniekiem.lv

Atslēgvārdi

Sākotnēji multimediālo ekspozīciju plānoja eksponēt Saldū un Kuldīgā, saturam pielāgotā konstrukcijā, kas rada pilnīgu un visaptverošu klātesamības sajūtu, tomēr ņemot vērā vīrusa Covid-19 ierobežojumus, multimediālā ekspozīcija pielāgota digitālam formātam un pieejama ikvienam interesentam LMMDV sociālo tīklu Facebook, Youtube, Instagram un TikTok kontos. Kopumā izveidots viens pilna apjoma videomateriāls un pieci klipi aptuveni 20 sekunžu garumā.

Multimediālā ekspozīcija apvienojas konceptā ”Instrumenti”, kas ietver skaņas dizainu, foto, video, animācijas, un grafikas dizaina elementus vienotā multimediālā, audiovizuālā materiālā, kas vēsta par instrumentu nozīmi un mijiedarbību radošajās jomās. 

Gatavojot multimediālo ekspozīciju, radošajā komandā darbojās attiecīgās nozares eksperti, bet skolas audzēkņi iejutās mākslinieku un mūziķu lomās.

”Neesam atmetuši domu par plašāku eksponēšanu, un ilgtermiņā paredzēts rast risinājumu konstrukcijas izstrādei ekspozīcijas satura atspoguļošanai telpā, jo ir izdevies izveidot patiešām kvalitatīvu un radošu kopdarbu. Liels paldies komandai un ikvienam, kas palīdzēja ar idejām un padomiem,” uzsver LMMDV direktore Inga Auziņa.

Radošajā komandā darbojās Inga Auziņa, Iveta Heinacka, Jānis Strazds (kuratori, koncepta izstrāde), Ēvalds Vanags (grafikas dizains), Jānis Jankevics (video apstrāde), Ritvars Sproģis (video filmēšana), Laura Dubina (skaņas dizains), Jānis Straume (skaņas apstrāde), Ivars Pilips-Matisons (ekspozīcija) un Ēriks Stendzenieks (reklāmas stratēģija).

Foto: Publicitātes
Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz