Otrdiena, 7. maijs Henrijs, Jete, Henriete, Enriko
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Mākslas vidusskolā apskatāma audzēkņu izstāde

Mākslas vidusskolā apskatāma audzēkņu izstāde
19.01.2012 10:02

No 12. janvāra Liepājas mākslas vidusskolas galerijā “Gaitenis, Alejas 18” apskatāma audzēkņu darbu izstāde “Neparastais mūsos & skolā”, kurā ikvienam interesentam ir iespēja palūkoties uz mākslas vidusskolu un tās auzdēkņiem no jauna un neierasta skatupunkta, informē Liepājas mākslas vidusskolas pasniedzēja Kristīne Bože.

Izstādes devīze ir “Savādāks skats uz mūsu dzīvi!” Izstādē piedalās Interjera dizaina un Arhitektras izglītības programmas 3 kursa audzēkņi: Sofija Bičevska, Pauls Feldmanis, Sandris Ķervijs, Madars Siksna, Kristiāna Benefelde, Anete Brigzna, Ginta Laupa, Anita Pumpure, Matīss Zāģeris un Jānis Zemītis.

Plašākam publikas vērtējumam tiek piedāvāti desmit audzēkņu pārveidotie portreti un desmit pārveidotās Liepājas mākslas vidusskolas ēkas, kas ar “Photoshop” programmu apstrādātas teju līdz nepazīšanai. Izstādes darbi ir realizēti datorgrafikas stundās, pasniedzējas Kristīnes Božes uzraudzībā.

Izstādi ikviens interesents var aplūkot bez maksas. Izstādes laikā apmeklētāji var balsot par sev iepatikušos fotogrāfiju divās kategorijās – audzēkņu pārveidotajos portretos un skolas pārveidē.

Izstāde ir aplūkojama no 12. janvāra līdz 12. februārim Liepājas mākslas vidusskolas galerijā (Alejas iela 18) darba dienā no plkst. 8.00 līdz 18.00.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz