Piektdiena, 29. marts Agija, Aldonis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Muzejā atklās Aigara Hibnera personālizstādi ”Personības”

Muzejā atklās Aigara Hibnera personālizstādi ”Personības”
Foto: Publicitātes
29.09.2017 17:04

liepajniekiem.lv

Ceturtdien, 5. oktobrī, pulksten 17.00, Liepājas muzejā, tiks atklāta fotogrāfa Aigara Hibnera personālizstāde ”Personības”. Izstādē iekļautas fotogrāfijas, kuras tapušas pēdējo desmit gadu laikā. Tajās redzami aktieri, režisori, muzikanti, rakstnieki, mākslinieki un citu jomu pārstāvji, portālu informē Liepājas muzeja muzejpedagoģe Zane Goldmane.

Kā uzsver Aigars Hibneris, darbu tapšanas process deva iespēju satikt un iepazīt daudz cilvēku, kā arī piedalīties un iemūžināt viņu dzīves notikumus. Ilgus gadus strādājot preses fotogrāfijas jomā, nav bijusi iekšēja nepieciešamība rīkot fotoizstādes, jo fotogrāfijas nepārtraukti tiek publicētas un katra publikācija ir kā noteikta darba noslēgums. Tādēļ fotogrāfs nepiedalās fotokonkursos, jo seko principam: ”tu esi tik labs fotogrāfs, cik laba ir tava pēdējā publicētā fotogrāfija”.

Šī personālizstāde zināmā mērā būs izņēmums. Aigars Hibneris par personālizstādi saka: ”Mainoties drukātās preses lomai sabiedrībā, profesionāla fotožurnālista uzdevumiem un pašam sasniedzot noteiktu dzīves posmu – ar šo izstādi vēlējos apkopot un parādīt noteiktu darbu atlasi arī citā, īpaši sev neierastā izstādes formātā. Tālāk turpinot strādāt ierastā veidā un rokrakstā vairāk vēlos koncentrēties uz ilgtermiņa fotoprojektiem un fotogrāmatu veidošanu, līdz ar to šī izstāde varētu būt vienlaicīgi robežšķirtne starp diviem radošās un profesionālas attīstības posmiem.”

Izstāde Liepājas muzejā bez maksas būs apskatāma no 5. oktobra līdz 29.oktobrim.

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz