Piektdiena, 17. maijs Umberts, Herberts, Dailis
Abonēt

Lasi vairāk ar
liepajniekiem.lv abonementu

Muzejā jauni audiogidi

Muzejā jauni audiogidi
20.12.2011 07:03

Liepājas muzeja telpās K. Ukstiņa ielā atkal būs pieejami 10 audiogidi, kas ekspozīciju “Liepāja okupāciju režīmos” ļaus iepazīt arī angļu, krievu un vācu valodā runājošajiem tūristiem.

Muzejs saņēmis lietotos, bet pietiekami jaunos gidus no Liepājas reģiona Tūrisma informācijas centra un tie jau pašlaik aprīkoti, taču prognozē, ka lielākais pieprasījums būs tieši vasarā.

Muzeja galvenā speciāliste Sandra Šēniņa pastāstīja, ka audiogidi muzejam jau bijuši pirms vairākiem gadiem un ar Valsts kultūrkapitāla fonda projekta atbalstu stāstījums par ekspozīciju ierakstīts vairākās valodās. “Bet tām ierīcēm ātri izlādējās baterijas, tās nebija tik kvalitatīvas, tāpēc nolietojās, un kādu pusotru gadu mums vairs audiogidu nebija. Tad apmeklētāji izmantoja infolapas, un daži viesi ļoti pamatīgi pētīja šos materiālus. Protams, mums ir arī ekskursijas,” norādīja S. Šēniņa. Jaunie audiogidi esot daudz labāki, tajos atstāta arī informācija par tūrisma taku “Liepāja – kā pa notīm”, ja kādu tā varētu ieinteresēt. Pieprasījums pēc audiogidiem vasarā esot liels, tūristi ar interesi apskatot muzeja ekspozīciju K. Ukstiņa ielā.

“Kurzemes Vārds”

Egona Zīverta foto

Šobrīd aktuāli

Autorizēties

Reģistrēties

Klikšķini šeit, lai izvēlētos attēlu vai arī velc attēla failus un novieto tos šeit.

Spied šeit, lai izvēlētos attēlu.

Attēlam jābūt JPG formātā, max 10MB.

Reģistrēties

Lai pabeigtu reģistrēšanos, doties uz savu e-pastu un apstiprini savu e-pasta adresi!

Aizmirsu paroli

PALĪDZĒT IR VIEGLI!

Atslēdz reklāmu bloķētāju

Portāls liepajniekiem.lv jums piedāvā svarīgāko informāciju bez maksas. Taču žurnālistu darbam nepieciešami līdzekļi, ko spēj nodrošināt reklāma. Priecāsimies, ja atslēgsi savu reklāmu bloķēšanas programmu.

Kā atslēgt reklāmu bloķētāju

Pārlūka labajā pusē blakus adreses laukam ir bloķētāja ikoniņa.

Tā var būt kāda no šīm:

Uzklikšķini uz tās un atkarībā no bloķētāja veida spied uz:
- "Don`t run on pages on this site"
vai
- "Enabled on this site"
vai
spied uz